Kuntan hinta

Toimitamme suomalaista kunttaa neliön lavoissa. Tilaustuote, kysy meiltä edullista tarjousta! Kunttaa voidaan käyttää myös turvekattojen tekoon, . Kunttalevyjen toimitus ja asennus edellyttää sopivaa pohjaa, jonka asiakas voi tehdä itse tai teettää muilla toimijoilla. Kuntta ei vaadi kasvualustaltaan paljon, sillä se kasvaa hyvin myös karussa maaperässä. Kuntta voidaan asentaa myös jyrkkään maastoon, ja se kestää sään rasituksia hyvin.


Se onkin omiaan esimerkiksi . Ekana vuotena kastelin annettujen ohjeiden mukaan ja siinähän se eleli. Tänä vuonna tarjolla oli oletettua ruskeutumista, mutta vaikka miten olen . Kuntta eli varpukasvillisuuden peittämä metsänpohjamatto on varteenotettava vaihtoehto mietittäessä pihan pinnoitteita. Ensimmäisten vuosien hoito kannattaa , sillä sen jälkeen metsänpohja on lähes hoitovapaa. Yleisintä käyttö taitaa olla . Upea, kestävä ja helppohoitoinen kuntta ! Erittäin edulliset toimitukset kaikkialle Suomeen!


Tilaajan kannattaa selvittää, onko kuntta nostettu maastossa käsityönä vai konevoimalla. Lopputulos voi olla lähes sama molemmilla menetelmillä, mutta kuntan hinnassa on suuri ero. Loppukäyttäjä maksaa käsityönä nostetusta kuntasta nykyhinnoilla veroineen 15–euroa neliömetriltä. Metsänomistajalle euro neliöltä – kunttaa myymällä voi tienata hakkuun yhteydessä. Mikkelin asuntomessuilla kunttaa oli käytetty usealla tontilla.


Kuntta , eli siirtovarvikko, on noussut suosioon niin mökki- ja omakotipihojen kuin julkisten alueiden kattamisessa. Ekologisuutensa ja helppohoitoisuutensa vuoksi kuntta onkin mainio ratkaisu luonnonmukaista ja . Kuntalla eli metsänpohjamatolla on kysyntää etenkin vapaa-ajanasuntojen pihoille. Metsänpohjasiirre on erittäin hyvä vaihtoehto nurmikon tilalle, koska sen hoito on helppoa. Sitä käytetään myös julkisten alueiden maisemoinnissa. Metsänpohjamatto eli kuntta on helppohoitoinen ja luonnonmukainen pihasi koristaja.


Mutta kuntta kestää ja voi hyvin hänen mukaansa missä vaan, kunhan tosiaan siitä alkukosteudesta huolehditaan. Lannoittaa ei saa jatkossakaan. Talo alkaa olla jo valmis, mutta piha on muuttunut rakennustöiden jäljiltä sotatantereeksi. Hinta on riippuvainen mm.


Nurmikkoa saa leikata mökillä kyllästymiseen asti, joten onko mitään muuta vaihtoehtoa pihan maisemointiin? Kuntta eli metsänpohjamatto on viime vuosien aikana noussut varteenotettavaksi kilpailijaksi nurmikon . Kuhmon Kunttapiha toimittaa kunttaa eli metsänpohjamaata eri käyttötarkoituksiin, kuten viheralueita koristamaan. Lue lisää aiheesta verkkosivuiltamme! Maansiirtokoneiden ja rekkojen mylläämä uusi pihamaa muuttuu hetkessä viihtyisäksi, kun asennat pihallesi siirtonurmikon tai kuntan. Piiraisen Viherpalvelu Oy.


Tekee: viherrakentamista, pihojen hoitoa sekä ostaa, nostaa, kuljettaa, myy ja asentaa kunttaa. Henkilöstö: keskimäärin 2 kesällä 50. No lapsiperheellä näytti olevan varaa laittaa temmellyskenttään tuo summa. Juha Malinen on toimittanut kunttaa maailmalle Kuhmosta jo viisitoista vuotta. Kainuulainen metsänpohja, marjaisa varpumatto, on hyvä ratkaisu asiakkaalle, joka etsii luonnonmukaista ja helppohoitoista vaihtoehtoa nurmikolle.


Kuntan neliöhinta lienee jotai 20€.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto