Utv 28x170

Pohjamaalattu valkoinen, hienosahattu ulkoverhouspaneeli. Valkoiseksi pohjamaalattu 1mm leveä ulkoverhouspaneeli, jossa reunoissa viisteet. Ulkoverhouspaneeli UTV 28x1mm pohjamaalattu valkoinen.


Soveltuu vaaka- ja pystyverhoukseen. Maalattava vielä asennuksen jälkeen työmaalla.

Paksumpi on äijempi, vahvuuttakin löytyy ulkoverhouspaneeleissa. UTV paneeli löytyy varastotuotteena. Myös vahvat tuotteet saat halutessasi pintakäsiteltynä. Myynti- ja vientipäällikkö.


Veljekset Vaaran ulkoverhouspaneelit valmistetaan pohjoisen hitaasti kasvaneesta . Tällöin puun solukko on vielä auki ja suoja- aineet sekä maali imeytyvät mahdollisimman syvälle puuhun. Pintakäsittelyaineet myös kiinnittyvät puun pintaan tällöin paremmin ja tämä takaa paremman .

Toimitusaika: 2-arkipäivää, kun tuotetta varastossa. Molemmista reunoista viistetty UTV -paneeli 170mm leveänä kuultokäsiteltynä. Lähetämme tuotteet 1-arkipäivässä.


Näytä kaikki hakutulokset. Kuusi UTV 28x1ST Pohjam. ShareThis Copy and Paste. Värivaihtoehdot, Tuotteet saa tilauksesta pintakäsiteltyinä kaikkiin ulkomaalivärikartan sävyihin.


Gold Pro UTW, vaakapanelointi. VASTAUSTA: RI-opiskelija. Siinä ei ole laskettu noin paksua puuta ulkoverhoukseksi, vaan normaalilla ulkoverhouspaneelilla. Tuo ei kuitenkaan ollut aivan se, mitä me taloomme halusimme. Verhouksen osalta päädyttiin ratkaisuun, että verhous päätetään myöhemmin ja Kekki laskuttaa meiltä muutoksen mahdolliset lisäkustannukset erikseen.


Me päädyimme lopulta valitsemaan verhoukseksi pohjamaalatun UTK 28x1laudan. Tämä toiminto avaa modaalisen valintaikkunan. Hover over image to Zoom.


UTV -lautaprofiili soveltuu sekä pysty- että vaakaverhoukseen.

Tuote puuvalmiina, mutta mahdollista saada myös pohjamaalattuna haluttuun sävyyn. Seassa muutama lyhyempi pätkä, muuten tasapitkää. Näillä verhoilee vaikka pihasaunan tai . Hienosahapinta ei pyörökuviota.


MUOTOHÖYLÄTYT ULKOVERHOUSLAUDAT, YLEISIMMÄT PROFIILIT JA MITAT. Laadun mukaan (1- a-ö). UTV POHJAMAALATTU AB-LAATU. UTW-HARJATTU POHJAMAALATTU AB-LAATU. TIPPALISTA POHJAMAALATTU VALKOINEN.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto