Rexona maximum protection käyttöohje

Erehdyin ostamaan ja laiton tuossa aamulla, niin nyt kyllä löyhkään kilometrien päähän just siltä et olen dödöä laittanut. Helposti levittyvä voide ja puhdas, valoisa tuoksu. Vaikka en haluaisi olla mainosten orja, niin kiinnitin kuitenkin huomiota tähän Rexonan melko ärsyttävään mainokseen, jossa höpistään näin: naiset ovat vahvoja ja. No joka tapauksessa tuote kiinnostaa, onko ostamisen arvoinen?


Vai onko kovin uusi tuote? Kokemuksia vaan haluaisin, että toimiiko.

Pitääkö kainalot kuivina ja raikkaina? Maksaa kuitenkin kympin, ettei viitsisi turhaa ostaa. Kesäkuun LivBoxi kuljetti minullekin Rexonan Maximun Protection - antiperspirantin, jonka käyttöohjeiden tutkiminen herätti heti yhden kysymyksen: miksi antiperspiranttia voi olla kannattavampaa laitta illalla kuin vasta aamulla? Maalaisjärjellä ajateltunahan se ei kuulosta yhtään fiksulta. Kutinaa, punoitusta ja ihon hilseilyä (jotka ikävä kyllä kaikki tuttuja) ei ole esiintynyt . Confidence-variantin hienovarainen omenan . Maximum Protection on Rexonan tehokkain antiperspirantti, se antaa jatkuvaa suojaa liiallista hikoilua vastaan.


Se piti hirveää naksumista ja ekalla käyttökerralla vielä sitä sai pyörittää ikuisuuksia.

Vähentää narskuttelun hampaille aiheuttamia vauriota ja estää hampaiden narskuttelusta syntyviä ääniä. Purentakisko on suunniteltu muotoutumaan . Välimuistissa Samankaltaisia 17. Tämä deodorantti on tullut Livboxin mukana kesällä ja pääsi käyttöön tuossa reilu kuukausi sitten. Sitä kuvaillaan Rexonan tehokkaimmaksi antiperspirantiksi. Se lupaa suojaa liiallista hikoilua vastaan.


Ja kyllähän tämä on toiminut. Puuttuu: käyttöohje Rexona 45ml maximum protection confidence deodorantti, rexona. Osta tuotteet Sokos verkkokaupasta. Muistelin että käyttöohjeissa luki, että laita sitä aluksi joka ilta (ja pese aamuisin pois kuten ohjeissa sanotaan) kunnes et hikoile enää (ainahan sitä hikoaa jonkun verran, muttei niin paljon että kainalot kastuu). Ehkä paras marketin dödöistä on Rexonan maximum protection , se on pitäny mulla aika hyvin.


Luxplus sivussa säästät jopa Rexona ja monilla muilla brändeilla. Käyttö : Parhaan tehon saavuttamiseksi käytä kainaloihin ennen nukkumaanmenoa. Secretin deodorantti siis. Eli murusia tiedon valtatiellä. Aika jännä kakkuhan näistä taas leipoontui.


Konsepti lienee jo aiemmista osista tuttu? Onko tässä haettu apuja jonkun mainossloganin suomentamiseen?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto