Harmaavesisuodatin keskustelu

Onko käytännön kokemuksia esim. Biolanin harmaavesisuodattimista? Meillä on mökki kallion päällä eikä imeytyskentän teko onnistu. Eli laitehan on eristetty muovipönttö, jonka sisällä on tarjottimellista sirppisammalta. Miten voisi nopeasti tehdä kotitalouteensa toimivan harmaavesisuodattimen ? Pytystä tavara menisi viemäriin kuten ennenkin.


Suurin ongelma taitaisi olla kemikaalit kuten pesuaineet jne? Vai maksaisiko se niin paljon ettei . Harmaavesisuodatin riitti tarpeeseen. Perinteisen kesämökin jätevedet voi puhdistaa yksinkertaisesti ja melko halvalla.


Suurin osa suomalaismökeistä on perinteisiä mökkejä, joissa ei ole mukavuuksia. Silloin ei tarvitse hankkia kalliita pienpuhdistamoja. Tei: no tästä oli pari vuotta sitten isomminkin keskustelua , mutta alkuperäisiä turhan jyrkkiä säännöksiä loivennettiin melkolailla. Uponor- harmaavesisuodatin on ekologinen ja erittäin helppokäyttöinen ratkaisu kesämökkien pesu- ja talousvesien käsittelyyn. Se ei tarvitse kemikaaleja eikä sähköä.


Kesämökkien jätevesien puhdistus on asia, josta on riittänyt keskustelua viime vuosina. Eri asetukset, poliitikot ja. Tilaa harmaavesisuodatin Jäsentukusta.


Mökillä voi kuitenkin olla mukavuuksia kuten pyykinpesukone, tiskikone tai suihku. Vain wc-vesiä ei saa suodattimeen laskea vaan ne pitää käsitellä erikseen. Asennuksen suorittanut huvilanomistaja. Ympäristöteknologiayritys Clewer päätti jo vuosia sitten, että maasuodattamoiden todellisesta puhdistustehosta tarvitaan oikeaa, tutkittua tietoa. Nyt Clewerin mailla on seurattu kahta maasuodattamoa tiiviisti vuoden ajan.


Toinen on hiekasta ja sorasta rakennettu perinteinen maaperäsuodattamo ja toinen . Selailin huippuhyvää foorumianne mutta en löytänyt aiheesta osumaa. Vertaistukea ja neuvoa kaipaan tilanteeseen jossa ulkohuusi on . Painevedellä varustetuilla vapaa-ajankiinteistöillä harmaan jäteveden kä- sittelylle on samat vaatimukset kuin vakituisessa asumisessakin. Perus- ratkaisuina toimivat maahanimeyttämö tai maasuodattamo, joihin johdet-.


Näin sen puhdistuskyky palautuu nopeasti käyttökatkon jälkeen. Orgaaninen suodatinmassa puhdistaa jäteveden lika-aineita ja ravinteita sekä mekaanisesti suodattamalla että . Joutsenmerkitty biologinen käymälä. Käymälähygienia on pedagogisesti haastava.


Euromakki uudistaa vanhan huussin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto