Viinikellari helsinki

Tunnelmallisissa tiloissamme voit järjestää asiakas- ja koulutustilaisuuksia, viininmaistajaisia, neuvotteluja, syntymäpäiväjuhlia, häitä, valmistujaisia, teatteriesityksiä, aivan mitä vain. Halutessasi voit tuoda juotavat mukanasi ja itse valmistaa ruoan. Classic Wine Cellars Yksityinen olohuone ja viinikellari Esplanadilla, Classic Wine Cellars, uusi viinikellari helsingin sydämmessä.


Näytä kohteen muut tilat (2). Helsingin ainutlaatuisin ja upein viinikellari !

Wine rejoices the heart of man and joy is the mother of all virtues” — J. Kapasiteetti teatterimuodossa. Kotona ei usein ole tilaa kunnon viinikaapille tai . Tyylikkääseen ja moderniin maistelutilaan, keittiöön ja laajaan viinikellariin jakautuva Kruunukellari on kehto viinipulloille ja kohtaamispaikka . Nomad Cellars ei kuitenkaan ole ainoastaan säilytyspaikka viineille, se on myös viiniystävien olohuone ja kohtaamispaikka, joka tarjoaa kattavat ja monipuoliset eväät viiniharrastajan tarpeisiin. Ravintola Carelian yhteydessä Mannerheimintiellä on Carelia Winesin hallinnoima yksityinen kellari viininharrastajien ja -keräilijöiden käyttöön.


Ilmastoidussa, tasalämpöisessä tilassa sijaitsevat lukittavat noin yhden kuutiometrin viinikaapit vuokrataan vähintään vuoden sopimuksella.

Runsaan vuoden toiminta-aikanaan siitä on kehittynyt eräs maamme arvostetuimmista viinikellareista. Kirjoitin blogiini (lopetettu), vuotta sitten ao. Viinikaapin vuokra on 65 . Varsinkin pääkaupunkiseudulla on useampia toimivia viinikellareita , joista saa korvausta vastaan (joko vuokraa tai osakkeen ostoa) käyttöönsä kaapin oikeassa lämpötilassa pidettävästä kellaritilasta. Vinoteekista tiedän että nyt oli myynnissä tuplakaappi 7. Hotel Katajanokan sauna ja viinikellari tarjoaa tunnelmallisen tilan noin hengen kokouksiin ja virkistystilaisuuksiin. Tila koostuu holvikaarikattoisesta kellarikabinetista, pukuhuoneesta ja saunaosastosta.


Kabinettitilan ison diplomaattipöydän äärelle mahtuu henkilöä. Täällä järjestyvät helposti niin syntymäpäivät, kokoukset, häät, muut juhlat, viinitastingit, lounaat kuin pitkät dinnerit ja cocktail-kokkarit. Viihtyisään saunaan mahtuu kerralla noin 6 . Tilavassa kellarin aulassa sujuu vieraiden vastaanotto ja alkumalja tarjoillaan tyylikkäästi.


Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Kansallisoopperaa vastapäätä sijaitseva Ravintola Carelia huokuu vanhan ajan apteekin tunnelmaa. Tule maistamaan keittiömme laadukkaita klassikoita!


Tilan vuokraaja, Hotelli Linnanpuisto . Linnankellarin palveluihin kuuluu myös tunnelmallinen sauna, jossa on mukava rentoutua vaikkapa kokouksen päätteeksi tai miksei myös illallisen yhteydessä.

Tiedustelut ja varaukset voitte tehdä ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme . Selkeälinjaiseen kauppaan toteutettiin mm. Retromyymälälla kunnioitetaan Alkon 85- vuotista taivalta. Perinteisessä suomalaisessa saunassamme on hyvä antaa kehon rentoutua ja sielun hengähtää. Sauna on varattu hotellivieraiden käyttöön viikonloppuaamuisin, mutta muina aikoina voit varata saunamme omaan käyttöösi.


Sauna ja viinikellari yhdessä tarjoavat tunnelmallisen tilan noin hengen kokouksiin ja . Räätälöity viinikellari. VIINI- JA KEITTIÖTARVIKKEIDEN ERIKOISLIIKE Myymälät: Helsinki : Yrjönkatu 34. Espoo: Iso Omena, Piispansilta 11.


Långvikin pohjakerroksessa sijaitsevassa viinikellarissa järjestetään niin viininmaistajaisia kuin myös muitakin tilaisuuksia pienille ryhmille. Varaa tila yritysvieraillesi esimerkiksi seurallisia pre-dinner -maistajaisia varten. Taitava henkilökuntamme valitsee maisteltavat viinit ja johdattelee viinien tarinoihin ja .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit