Tennismaila aloittelijalle

Taitavat pelaajat suosivat pientä kehäkokoa, jolloin pallotuntuma on parempi. Leveämpi maila tuottaa enemmän voimaa lyöntiin, jolloin pelaajan ei itse tarvitse tuottaa kaikkea voimaa. Leveät mailat sopivat erityisesti aloittelijoille , naisille ja junioreille. Leveässä kehyksessä on laajempi sweetspot, eli ihanteellinen . Ohjeita tennismailan valintaa varten.


Nykyään mailoissa on suuri valikoima tuotemerkkejä ja mailamalleja, mikä voi vaikeuttaa itselle sopivan mailan valitsemista. Tähän alle olemme keränneet tärkeimpiä tekijöitä, jotka kannattaa muistaa ennen mailan valintaa. Perusajatuksena on, että sinun tulee valita maila, joka sopii . Nylonjänteet ovat erittäin suosittuja muovijänteitä aloittelijoiden ja kuntoilijoiden parissa ja ne mainitaan usein myös Synthetic Gut nimisinä.


Näiden suosio on vuosien saatossa kasvanut kiitos niiden kestävyyden, kohtuullisten halpojen valmistuskustannusten sekä niiden kuntoilijoille tarjoaman miellyttävän pelituntuman . Tarkoituksena olisi ostaa maila joka saisi olla aika halpa, koska aloittelen vasta tennistä. Jos joku tietää hyviä aloittelija mailoja niin voisi kertoa. Yleisimmät kahvakoot ovat Lja L4.


Grippi Kahvan ympärille on kierretty vaihdettava päällys, grippi. Gripillä voidaan myös säädellä kahvan paksuutta. Tuppi Kahvan päässä on mailaa suojaava tuppi, joka voi myös . Asiantuntija sanoo: ESP on lyhenne sanoista Extra Spin Pattern ja jo mailaa katsomalla huomaa, että jännerakenne on todella avoin.


Mailassa on laaja sweetspot ja se antaa lyöntiin paljon vauhtia ja kierrettä. Tästä syystä maila sopii hyvin aloittelijoille tai hieman vanhemmille pelaajille, joilla ei ole samoja . XXL:stä löydät laajan valikoiman tuotteita tuoteryhmästä tennismailat ja - varusteet. Tarjoamme tunnetut brändit, kuten Wilson ja Babolat, markkinoiden parhaaseen hintaan. Kuinka valitsen sopivan tennismailan ? Mailat ovat yleensä hieman muita painavampia (3g). Mailan painavuus ja suhteellisen pieni sweetspot vaativat käyttäjältä voimaa ja kehittynyttä tekniikkaa.


Miten valita hyvä tennismaila ? Aina ei tulla ajatelleeksi, kuinka monipuolinen laji tennis on. Sen lisäksi, että tennistä pelataan kilpailu- ja kuntoilumielessä, se tarjoaa myös hyvää penkkiurheilua. Oletus Suositut Uusimmat Hinta Nimi. Aloittelijan alumiinimaila. Erittäin iso kehäkoko tuo anteeksiantavuutta ja helpottaa osumaa.


Helposti pelattava tennismaila , kokoa. Loppu Rajoitettu erä Varastossa. Hyllypaikka: - Valitse tavaratalo Loading. Liikunta tekee elämästä hauskempaa. Me olemme tehneet päätöksen.


Kaikilla tulee olla varaa aktiiviseen elämään. Siksi tarjoamme aina edullisia hintoja kengissä, vaatteissa ja kaikissa muissa urheiluvarusteissa – varustettuina oikeilla ominaisuuksilla . Alhaiset hinnat ja nopea toimitus. Tuote Kuvaus: Uusi Aeropro Drive GT Babolatilta!


Tennismailat - Urheilu CDON. BABOLAT FALCON TENNISMAILA. Babolat Pulsion 1Babolat Pulsion 1-tennismaila on erinomainen . Edullinen tennismaila aloittelijalle tai harrastajalle. Roger Federer lasten tennismailassa on erinomainen ensimaila aloittelijalle.


Wilson Monfils 1tennismaila Saatavilla hintaan 5VERTAA. Sopii hyvin 5--vuotiaille. Löydä omasi suoraan verkosta tai tilaa myymälään! Tilaa HEAD tennismaila edullisesti netistä Fun Raise verkkokaupasta.


Meiltä löydät Suomen laajimman valikoiman HEAD tennismailoja parhaaseen hintaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit