Takapenkin suoja motonet

Takapenkin suoja , mitat 1x 1cm. Motonetista löydät istuinpäälliset, takapenkin potkusuojat, remonttisuojat penkeille, istuinsuojasarjat sekä lämpöistuimet. Pahoittelut, Motonet -sivustoa huolletaan!


Hyllypaikka: Valitse valikosta Oma Motonet. Saatavuus: Espoo, Lommila.

Lappeenrannan tavaratalon muutosta johtuen Lappeenrannan tavaratalon tuotteiden saatavuustiedoissa saattaa olla virheitä. Tilaa verkkokaupasta tai tee tilaus tavarataloon ja nouda. Varmista saatavuus asiakaspalvelusta!


Tiedustele tuotteen saatavuutta asiakaspalvelusta, puh. Ole hyvä ja tiedustele tuotteen saatavuutta ja toimitusaikaa asiakaspalvelustamme. Tuote on tällä hetkellä loppu.


Penkin kurasuoja musta, 90€. Tällä tuotteella ei ole vielä .

Materiaali sivuilta PU , keskeltä polyesteria. Sparco Istuinsuoja , 390€. Motonet hakutulokset, auto varaosat löydät varaosahausta. Bahco BBS- remonttisuoja lokasuojalle. Suojaa auton maalipintaa kolhuilta.


Motonetista saat auton sisätilatarvikkeet aurinkosuojista hajukuusiin ja auton matoista turvaistuimiin. Tutustu laajaan valikoimaamme! Suojamatot ja -peitot pitävät autosi verhoilun suojassa koiran kynsiltä, kuolalta, karvoilta ja muulta lialta. Suojamattoja voi levittää etupenkille, takapenkille tai auton tavaratilaan. Osa tavaratilansuojapeitteistä sisältää puskurinsuojan, joka suojaa maalipintaa naarmuilta.


Piukeasti istuva suojasarja on ehkä hieman liiankin piukea, sillä yksi saumoista repeää jo asennusvaiheessa. Motonetin sarja saa ainoana yhden pisteen pakkauksesta ja käyttöohjeista. Ei kiinteillä niskatuilla varustettuihin . Koira autossa: kuolaa olkapäillä, kuraa penkillä ja onnettomuudesta iso, karvainen huoli?


Kurkkaa, miten autoilutuotteet helpottavat reissuja! Uusi Superb Combi Greenline Ambition tulossa parin viikon päästä ja mietin, että olisi hyvä hankkia ainakin takapenkinsuoja.

Yksi aikuinen tulee istumaan takapenkillä lasten kanssa kuskin takana. Motonetistä ja biltemasta saa edullisia, mutta kukaan ei tiedä sopiiko ne Superbiin. Onko jossain myynnissä kunnollisia, hyvin paikallaan pysyviä suojia auton takapenkille ? Meillä takapenkillä istuu yksi turvaistumessa ja toinen penkillä ilman korokkeita (juuri luovuttu) ja aiemmin istuinten alla oli huopa, joka pysyi juuri ja juuri paikoillaan.


Näitä ikiomia kuluttajan suojia aina silloin tällöin kuulee, ja vielä usein sitten jatkaa varmana tietona eteenpäin, vaikka tosi on aivan toinen. Kaikki siis muuten hyvin, mutta ne väärät levyt olivat edelleen bemarin takapenkillä avaamattomana :eek: Noh, en kuitenkaan ryhtynyt . Mutta on osunut ihan omiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit