Riihimäen lasi

Kolehmaisen vanhin poika Aatu eli A. Suunnitelmiin liittyi korostetusti ajatus tehtaan suomalaisuudesta aikana, jolloin Venäjän sortotoimet koettiin raskaina ja Suomen lasiteollisuus oli kokonaan ruotsinkielisten käsissä. Erilaisia lasimaljakoita ja lasimaljoja, esim. Barokki-sarjan astiat, sekä Riikinkukko ja Grapponia-sarjat.


OSTA, Maljakko, punainen.

Riihimäen Lasin valmistamia tuotteita ovat mm. Ahkeraliisa turkoosi Helena Tynell. Myyntihinta: 5- 8€. Suomen lasimuseon remonttia odottavissa tiloissa esimerkiksi kysyjän lasimaljakon kaltaisia . G-Capitalin toimitusjohtaja Ami Granön mukaan aluetta voisi jatkossa kehittää asumisen ja teollisen toiminnan . En tiedä mistä ajatus lasikanojen ja kukkojen keräilyyn alun perin on lähtenyt, mutta tällä hetkellä niitä on jo kolme. Aluksi ne saivat luvan tulla taloon hauskoina, perinteisinä pääsiäiskoristeina, mutta sitten ne ovat vain jääneet.


Lintupöydän lähettyvillä vallitsee ikuinen pääsiäinen.

Edeltävänä päivänä ja vielä saman päivän aamuna sääennustusten mukaan tulossa oli runsaan sateinen päivä. Ilmeisesti tästä pelästyneenä muutama . Tämä kuvasto on koottu irtolehtikansioista. Lähde: YTJ, Kaupparekisteri, Verohallinto . Yritys toimii Yrityspalvelut -toimialalla. Tarjoiluvati Linnea sarjaa. Halkaisija 300mm ehjä ja harvoin myynnissä.


Myydään Lasikulho, riihimäen lasi. Hanki Lasikulho, riihimäen lasi edullisesti Nettimarkkina. Yrityksen perustajat Marko Peltonen ja Kyösti Lastunen ovat pitkän linjan lasiammattilaisia. Molemmat ovat olleet riihimäkeläisen. Lasiliiri Oy: n palveluksessa, jonka tuotteita he käyttävät myös tulevaisuudessa.


Väri kuvasta poiketen sinertävä. Ostamalla tämän tuotteen säästät kiinteitä luonnonvaroja noin. Jaa: Saattaisit olla kiinnostunut myös. Gowllands otoskooppi vintage.


Keittiöömme on ilmestynyt purnukka poikineen.

Sain äidiltäni kaksi vanhaa lasista säilyketölkkiä. Toistaiseksi olen pitänyt niissä kauhoja ja kapustoja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit