Bradley smoker kärkkäinen

Bradley Smoker Digital hyllyn savustin. Generaattori polttaa minuuttia palavia brikettejä niin, että lämpötila pysyy tasaisena. Näin vältytään korkeissa lämpötiloissa syntyviltä kaasuilta ja hapoilta sekä pihkalta, jotka voivat vaikuttaa savustetun ruoan makuun.


Näin brikettejä lämmittävän vastuksen eli savun lähteen luoma lämpö haihtuu eristetyn savustuskaapin ulkopuolella eikä . Teflonpinnoitetut jerkyhyllyt ovat tiheämpiä kuin tavalliset lisähyllyt. Tiheämpi verkko helpottaa pähkinöiden, manteleiden, simpukoiden tai vaikka oliivien savustamisessa. Pakkauksessa kpl hyllyjä. Laitteen sisäpuolella katossa on myös erikseen . Tällä savustimella saavutat parhaat lopputulokset tasaisen maun, värin ja koostumuksen.


Ulkokuori sinkittyä alumiinia ja sisältä ruostumatonta terästä. Helppokäyttöinen ja tehokas savustuskaappi, jolla saat ruokasi maistumaan entistäkin paremmalta. Termostaatti säätää lämpötilan juuri haluamallesi tasolle. Sinkitty runko kestää paremmin ulkoilmassa.


Kaappiin mahtuu kerralla jopa kg lihaa tai 8kg makkaraa. Tasaisesti purua polttava generaattori takaa tasaisen savustustuloksen. Tuottaa savua yhdellä täytöllä jopa 7-tuntia. Yleismalli, joten sopii myös muihin markkinoilla oleviin savustimiin. Jännite 2V Teho max 1W Tilavuus 2 . Maksimaalinen vaihtoehto lämmönsäätelyyn.


Savustimeen asennettava kylmäsavusovitin. Paketti ei sisällä liitäntäputkea. Pituus 2mm Leveys 2mm Korkeus 2mm Paino kg Ulostulo 1mm. Teräksinen kylmäsavustuslaite.


Lisää muistilistalleNäytä. Vastuksen teho ei riitä paksuille kiekoille. V ~ Hz 13V Maksimi teho W IPsuojattu. Itellä kertaa ja savut ulos ohjainyksiköstä. Toimii muutaman kerran ja hajoaa.


Ja jos pakko harrastaa julmaa itsensä ruoskintaa ja lompakon tyhjennystä, älkää ostako ainakaan KÄRKKÄISELTÄ. Ja älkää missään tapauksessa ostako KÄRKKÄISELTÄ. Siellä asiakaspalvelu ei välitä sitten yhtikäs mitään jos takuu on minuutinkin yli, niinkuin . BRADLEY SMOKER JÄLLEENMYYJÄT SUOMESSA. PAIKKAKUNTA, POSTINUMERO, JÄLLEENMYYJÄ, KOTISIVU, SÄHKÖPOSTI, KATUOSOITE.


Halvin hinta ilman toimituskuluja. Videos about food smoking, bradley user videos, instructional food smoking recipe videos and more. Tarjoukset voimassa torstaista keskiviikkoon 15.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit