Marketta matto

Iso ja pieni virkattu pitsimatto Esteri-ontelokuteesta tai puuvillatrikoosta. Viimeistely Päättele kuteet ja höyrytä valmis matto nurjalta. Hoito- ja pesuohje Kirjopesu, kuosittelu kosteana ja tasokuivaus.


MARKETTA - PITSIMATTO pieni. Espero que estejam todas bem! Hoje trago duas sugestões de tapetes de sala para vocês!

Please see the pattern in English at the end of this post. Tartuin pitkästä aikaa matonkuteeseen. Free pattern by DROPS Design. Tämän pitsimaton halkaisijaksi tuli 1cm.


Ontelokudetta kului vähän alle vyyhtiä eli n. Tälläkin kertaa matolle oli kokorajat, joten etsin ohjeista pienen maton. Matto oli kerrassaan näppärä ja helppo virkattava. Aikaakaan ei tähän mattoon hirveästi kulunut.

Teen tilauksesta virkattuja mattoja ontelokuteesta. Hinnat mallista ja koosta riippuen;esim. Helppo virkatun maton ohje. Matossa kaksi kokoa: isompaan mattoon tarvitaan kg ontelokudetta ja pienempään 6g. Lavat on jumissa ja niskaa kolottaa, mikä kertoo siitä että olen saanut päätökseen jotakin isoa.


Tämä pitsimatto on virkattu Kangasaitan ohjeella, mutta materiaalin loppumisen takia oikaisin vähän mutkia suoriksi. Jätin kaksi viimeistä kerrosta virkkaamatta ja reunan pitsin keskeneräiseksi, sillä itselläni meni . Marketta - matto on vihdoin valmis! Jotenkin onnistun aina saamaan kuteen miljoonaan solmuun . Olihan ison maton tekemisestä jäänyt . Mollyssa on ollut viime viikon aikana hieman hiljaiseloa. Se johtunee siitä, että postauksia olisi, mutta kun ei ole ollut aikaa ja energiaa päivitellä.


Täällä meidän kotokylällä järjestellään nimittäin huomiselle Sananmuunnosfestivaalia, johon Sorvan kylän oma pastori Usko Eevertti . Virkattu matto - marketta. Matto on virkattu ontelokuteesta ja virkkuukoukkuna käytin mm:n koukkua. Vessan vanha matto alkaa olla jo melkoisen kulahtanut.


Siispä oli saatava uusi matto.

Tällä kertaa tein ohjeen pienemmän version. Siitä tuli vessan kynnysmatto pienen kokonsa takia. Isompi versio on jo koukulla, että peilinkin . Krysanteemin sukulainen marketta on tuttu ja varma ulkokasvi. Kyseiset matot myytyjä,koot mallista riippuen n. Meillä (käsityökeskuksissa) ainakin saa luonnonvalkoista trikookudetta, joka tulee isoissa pusseissa. On edullista ja suht tasalaatuista.


Ja tämä matto on taas ihan erilainen yksivärisenä. This Pin was discovered by Riitta Eskelinen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Ei tuo ihan täysin saman väristä ollut kuin alkuperäinen mutta menettelee. Kunhan matto on muutaman ajan lattialla, niin värieroa ei enää huomaa.


Lilli ontelokudetta (1 puuvilla) kului kg.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit