Polttoaineletku motonet

Erinomainen polttoaineletku pienkoneisiin, mopoihin RC-kalustoon ym. Tohatsun alkuperäinen polttoaineletku nelitahtisiin moottoreihin eli. Täyttää SAE30R14T2-vaatimukset.


Voidaan käyttää lyijyllisen, lyijyttömän ja alkoholipohjaisten (Eeli 95Eja E85) bensiinilaatujen sekä dieselin ja biodieselin kanssa. Paineen kesto 1bar ja.

Kirjoittaja Aihe: Motonetin bensaletkut VAROITUS! Miten on mahdollista, että Motonetin bensaletkut muuttuvat tällaisiksi ALLE VUODESSA ? Gates- polttoaineletku -o8mm-etanolibiodiesel-kestava-15m. Ostin bensaletkuksi projektikoslaan Gatesin letkua.


Ja ihan posliinia, siis _ilman_ karvapeitettä. Tämä juuri siksi, että näkee heti päältä jos alkaa pykimään. Vanhat letkut oli karvapunoksella kuorrutettu, . Ei 95Eeikä Eetanolibensiineille eikä biodieselille.

Autotarvikeliikkeissä myytävä polttoaineletku on pääsääntöisesti skeidaa. Mtähän olisi se polttoaineletku jota voisi huoletta käyttää alkoholibensalle? Kouvolan vene ja letkukauppiaat on käyty läpi jo.


Sitä näyttäisi löytyvän motonetistakin. Muovinen polttoaineletku. Sisähalkaisija mm, ulkohalkaisija mm. Myydään metritavarana, 1kpl = 1m. Yamahan perämoottorin polttoaineletkun liittimen kumiset tiivisteet hajoavat muutamassa vuodessa.


Onko jotain muuta tehtävissä kui. Ainakin Bemaripiireissä paljon käytetään pikaliittimiä bensaletkuissa tankin pois ottamisen helpottamiseksi. Hommasin nuo Motonetin liittimet, paljon lupasivat, 10bar paineen kesto, hinta inhimillinen ja 8mm letkulle vielä, eivät ole, kara on n. Pyörämies on offline-tilassa. Liittyi Biltemasta löytyy 8mm paksua bensaletkua.


Tavallista muoviletkua en mene suosittelemaan koska ei ole varmaa että . Motonet myy tuota Gatesin SAEJ30R-matalan läpäisykyvyn polttoaineletkua. Oliko peräti niin, että oli jollakin muuttanut radikaalisti muotoaan tankissa? KYLMÄAINELETKUT JA -LIITTIMET.

LJYLETKUT JA - LIITTIMET. NESTEJARRULETKUT JA -LIITTIMET 15. PAINEILMAJARRULETKUT JA -PUTKET. POLTTOAINELETKUT JA -LIITTIMET. SILIKONILETKUT JA -KULMAT.


Tuossa venettä talviteloille laitellessa tuli huomattua että vuoden vanha polttoaineletku oli aivan kivikovaa. No niin tai näin haen Yammun oman talven aikana mutta olisi kiva tietäämenneekö sekin parissa vuodessa jos käyttää . Yleistä Volkkarikeskustelua: Vuosi sitten kesällä ostettu motonetin bensaletku tankin alta tänä aamuna poistettuna.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit