Laattamaali värit

Maalilla saat erittäin tasaisen, vettä kestävän ja homeelta suojatun pinnan ilman pohjamaalia. Poista peilit, peilikaapit ym. Saatavilla 7ml:n ja l:n pakkauksissa. Ronseal kaakelimaali kaakeleiden maalaamiseen keittiö-, wc- ja kylpyhuonetiloissa.


Kaakelimaalilla voi maalata myös graniittia, marmoria ja muita kivilaatuja. Kaakeleiden maalaaminen on helppoa ja maalilla saat erittäin tasaisen, vettä kestävän sekä homeelta suojatun pinnan ilman pohjamaaleja. Ronseal valmistaa huippulaatuisia tuotteita kodin sekä puutarhan pintamateriaalien hoitoon ja entisöintiin. Uusinta teknologiaa hyväksi käyttäen kehiteyt tuotteet takaavat onnistuneen lopputuloksen.


Ronseal lupaa: Jos toimit tarkoin purkin ohjeiden muk. Väreinä voi valita valkoisen, vaaleanharmaan, tummanharmaan sekä mustanharmaan. Suosituin väri seinille on valkoinen ja lattioille tummanharmaa, Lehtimäki kertoo. Euron siveltimellä ei voi mitenkään saada yhtä hyvää tulosta. Vaikka kaakelimaalien käyttö on helppoa, on käyttöohjeita muistettava . V33- remontointimaalit tarttuvat hyvin erilaisille pinnoille, eikä pohjamaalausta tai hiontaa vaadita.


Pinnan huolellinen esikäsittely on kuitenkin tarpeen, jotta maali tarttuisi hyvin ja lopputuloksesta tulisi kestävä. Kaakelien maalaus on nopea ja helppo tapa muuttaa koko keittiön ilme. Katso työvaiheet sekä kuvat ennen ja jälkeen! Teipit kannattaa irroittaa maalauskertojen välissä, jotta kuivunut maali ei lähde repeytymään teippejä irroitettaessa. Kolmen tunnin kuivumisen jälkeen maalatulla pinnalla uskaltaa jo varovasti kävellä, joten toisen kerroksen maalaaminen sujui helposti.


Itselläni jo ensimmäinen maalauskerta peitti vanhan värin hyvin, mutta . Tarvikkeisiin meni rahaa noin satanen. Saumatussejakin myytiin vain mustaa ja valkoista. Marssin K-Rautaan, ja pyysin myyjän apua. Suurinpiirtein tiesin googlailun perusteella että mitä olen ostamassa, mutta apurin avulla kaikki löytyy nopeasti ja helposti.


Kaikille lasitetuille ja lasittamattomille laatoille sekä klinkkerille. Saumakynällä piirretään uudet saumat maalattujen kaakeleiden päälle. Anna kaakelimaalin kuivua vuorokausi ennen saumakynän käyttöä. Soveltuu myös graniitille, marmorille, ym. Ravista saumakynää voimakkaasti ja kokeile ennen maalaamista kovalle alustalle, että väri tulee tasaisesti ulos kynästä.


Pidä maalatessa kynän kärkeä alaviistoon, . Nyt annan maalin kovettua 14vrk jonka jälkeen voin toteuttaa pinnalle vielä tummanharmaan ruudukkomaalauksen. Yksivärisen maalauksen toteutan myös meidän eteiseen, jossa on samanlaista kaakelia, kuin mitä tässä keittiönurkkauksessa oli. Eteiseen tosin tulee tummempi ( värikartta harmaa) värisävy. Vessan seinät on harmaata laattaa, värissä ei sinänsä mitään vikaa mutta kun tyylitajuton laatottaja laatotti tiilikuviotyyliin on todella ankean näkönen.


Tilasin kaakelimaalia ja viikonloppuna aattelin sipaista maalin seiniin. Siis: onko kukaan kokeillut, oliko riittoisuus luvattu ja jälki siisti? Vesiohenteinen, iskun- ja tahrankestävä kaakelimaali täydelliseen viimeistelyyn ilman pohjamaalia lattiakaakeleille. Maali tarttuu erinomaisesti sileille pinnoille kuten kaakeleille, marmorille ja . Erinomainen tuote kaakeliseinien käsittelyyn keittiössä, wc-tiloissa ja kylpyhuoneessa.


Erittäin sileä lopputulos. Tämä maali on suunniteltu öljyämättömille ja vahaamattomille kaakeli- ja kivilattioille sisätiloissa. Vältä pinnan mekaanista rasitusta ensimmäisten päivän ajan.


Muista oikea esikäsittely.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit