Hyttysverkko ikkunaan tarra

Polyesterverkko on helppo kiinnittää, irrottaa, pestä ja käyttää uudelleen. Voidaan asentaa ikkunaan , jonka koko on enintään 1x 1cm. IKKUNAVERKKO ÖTÖKKÄ TARRA 75X150CM VALKOINEN.


Saatavilla verkkokaupassa. HYTTYSVERKKO HOBBY X 5M VALKOINEN. Materiaali polyesteri, konepestävä.

Värit harmaa tai valkoinen. Nopeaan ikkunaverkkojen asennukseen. Onkohan jollakulla ideoita miten saa helposti kotikonstein hitech alumiini- ikkunoihin hyttysverkot ? Hyttysverkko kiinnitetään ikkunapuitteisiin pakkauksessa olevalla tarrateipillä.


Tarraverkko ikkunan ulko- eikä sisäpuolelle? Uloin ikkuna kokonaan kesäksi pois ja rakennetaan rimakehikko jonka voi laittaa sen tilalle? Onko jollakulla kokemusta nimeenomaan tuosta . Hyttysverkon asennus tuuletusikkunaan onnistuu kätevästi tarranauhakiinnityksellä.


Hyönteisverkon koko on 130x1cm.

Tarranauha toimitetaan hyttysverkon mukana. Käytännöllinen hyttysverkko ikkunaasi. Estä hyttysiä ja muita hyönteisiä lentämästä ikkunoista sisälle silloin kuin tuuletat. Kiinnitys helppoa tarrapinnalla ja itse verkko pysyy tarrassa hyvin kiinni. Pane ininälle stoppi ja hanki hyttysverkko ikkunaan.


Estää hyönteisten pääsyn sisälle. Kätevä leikata ikkunan kokoiseksi. Vertaa Tallenna ostoslistalle . SOLAR sandy on helposti ikkunaan asennettava hyönteisverkko. Tämä toiminto avaa modaalisen valintaikkunan. Hover over image to Zoom.


Pihlan valmistamaan tuuletusikkunaan suunniteltu irrotettava hyönteispuite, joka pitää hyttyset ja muut hyönteiset loitolla. Asentaminen onnistuu ilman työkaluja. Tilausta varten sinun tulee mitata ikkunan sisäpuitteen leveys ja korkeus, . Kansiluukut, ikkunat ja verhot › Hyttysverkot Välimuistissa MariNet-hyttyssuoja takaa rauhalliset yöunet. Se on valmistettu UV-kestävästä, erityisesti veneilykäyttöön tarkoitetusta polyesteriverkosta. Verkko on riittävän tiuha pitämään pienimmätkin hyönteiset loitolla.


Alareunaan ommeltu punos pitää hyttyssuojan paikallaan kovassakin tuulessa.

Puuttuu: tarra Ikkuna kasetti sokea ja hyttysverkko - Västra Götalands Husvagnsskrot. Verhot ja kaihtimet Ikkuna kasetti sokea ja hyttysverkko. Helppo laittaa paikalleen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit