Volkswagen caddy tekniset tiedot

Sisätilat on takaa melko askeettisesti sisustettuja, autossa on erittäin suuri tavaratila ja takapenkit poistamalla saadaan autosta täysin Caddyä vastaava pieni pakettiauto isompia . Yleensä ihmiset mieltävät sen tila-autoksi tai pakettiautoksi. Volkswagen_Caddy Välimuistissa Samankaltaisia 19. Fuel (1Hp) CNG - Tekniset.


Sukupolvi, Caddy (Typ 2K).

Caddy Maxi Kombi 5-paikkainen BlueMotion Technology, 4MOTION, EcoFuel. Muotoile tämän auton tietoja. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Niitä on tarjolla lukuisa määrä, ja tässä eräs uusimmista. Siinä yhdistyvät lähes kolmen kuution tavara-tila ja halutessa istuinpaikat seitsemälle.


Nykyversion perustana on muotoilullisesti Touran-tila-auto ja teknisesti viimeisin sukupolven . Suzuki Swiftin sporttiversiosta on tihkunut Japanista lisää tietoa. Automalliin voidaan lisätä urheilullisuutta pienillä yksityiskohdilla, kuten ta.

Rallijumala Juha Kankkusen entinen Lancia Delta HF Integrale vaihtoi omistajaa. Ralliautoja on moneen sarjaan, on klassisia upeita autoja ja sitten on Lancia Delta. Vetomassa (ei jarruja): 7kg. Palvelun hinta alkaen 89€ Tarkista auton tiedot.


Nyt oli vuorossa Transporterin pikkuveli Caddy , josta on samoilla perusteilla valmistettu, samaan käyttötarkoitukseen soveltuva isoaveljeään . Sivusto käyttää evästeitä, jotta voisi palvella sinua paremmin. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston selaamista. Rekisteritunnus: BPR-592 . Caddystä on kaksi versiota: umpimalli.


Tietoa polttoaineenkulutuksesta ja CO2-päästöistä sivuivuilla –. VW CADDY II Umpikori ( 9K9A) 1. Vaihteisto: Manuaali, Ilmoitus jätetty: tammikuuta 08:22. Polttoaine: Diesel, Ilmoitustyyppi: Myydään. Katso kuvat ja lisätiedot autosta. SKF VW Pyöränlaakerit mallille CADDY II Umpikori (9K9A), Parhaat tarjoukset autonosien valmistajalta SKF netistä ostamiseen.


Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Maksutapa: Tilisiirto, Käteinen, Muut.

Toimitustapa: Posti, Matkahuolto, Nouto, Muut. Voit tarkistaa kohteen tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista. Hopea tila-auto henkilöauto. Tarkista tietojen oikeellisuus ja varastotilanne aina myyjältä. Hintoihin lisätään toimipistekohtaiset toimituskulut.


DC Trendline TDI 120kW 4MOTION OFFROAD. Ajoneuvolaji Henkilöauto. Comfortline TDI 90kW 4Motion.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit