Pesuallas ido

Seinään kiinnitettävät Kuvat aiheesta pesuallas ido Lisää kuvia haulla pesuallas ido Tee ilmoitus kuvista Kiitos palautteesta. Tee valitus toisesta kuvasta. Tutustu myös muihin IDO tuotteisiin.


Valkoinen reunakauluksellinen pesuallas. IDO -malliston pesualtaat ovat kotimaista huippulaatua, ja ne .

Reunakauluksellinen pesuallas. IDO Seven D -pesualtaissa on uusi, entistäkin sileämpi lasite, joka on helppo pitää puhtaana ja se pysyy hyvän näköisenä vuodesta toiseen. IDOn pesualtaat ovat lasitettua posliinia, joka on helppo pitää puhtaana ja pysyy hyvän näköisenä vuodesta toiseen.


IDO omaa suomalaiset juuret, jotka ulottuvat yli 1vuoden taakse Arabian posliinitehtaaseen. Tänä päivänä yritys on osa Geberit-konsernia, joka on yksi Euroopan merkittävimmistä kylpyhuonealan toimijoista. Tvättställen tillverkas i vitt (-01).


Posliinituotteiden päämitat tol. IDO Glow -sarjan 5mm leveä pesuallas.

Pyöristetty muoto, mitat 5x 4mm. LVISK-nro, SAP-koodi, Kuvaus, Pakkaus. Lavuaarit ovat yleensä keramiikkaa, metallia tai kiveä. Lavuaareihin kuuluu usein tulppa, jolla voi sulkea lavuaarin pohjassa olevan pienen reiän, josta vesi valuu viemäriin.


Toimittajan tuotenumero: . Rahti € Tasoon upotettava pesuallas. Kannake- tai ruuvikiinnitys. Smart-lasite helpottaa puhtaanapitoa. Kompakti, epäsymmetrinen pesuallas. Se on luotu sopimaan joka käänteeseen olipa sinulla pieni tai suuri kylpyhuone.


Pohjoismaista laatua parhaimmillaan! Ruuvikiinnitys, kiinnitysruuvit sisältyvät toimitukseen, hanareikä vasemmalla. Pesullas pieniin tiloihin. Perusallas suomalaiseen kylpyhuoneeseen. IDO on suomalainen kylpyhuonealan toimija, jonka juuret ulottuvat 1vuoden taakse Helsingin Arabiaan.


Sen tuotevalikoimaan kuuluvat suihkut, pesualtaat, wc-istuimet, kylpyhuonekaapistot sekä ammeet. IDO on Suomen ainoa saniteettikeramiikan valmistaja ja myös IDO -kylpyhuonekalusteet valmistetaan Suomessa.

Pyöreästi muotoiltu allas on käytännöllinen ja se sopii hyvin jokaiseen kylpyhuoneeseen. Pieni allas mahtuu hyvin myös pieneen kylpyhuoneeseen. Ido Glow 4mm pieni pesuallas , jossa pyöristetty muoto. Altaan pyöristetty muotoilu takaa tyylikkään . Meiltä IDO pesualtaat ja muut tarpeet nopeasti ja edullisesti!


Olleet käytössä, mutta saneeraustöiden vuoksi jääneet ylimääräiseksi, koska päädytty erilaiseen allas ratkaisuun. Kuvan valkoisessa kotelossa päällä näkyvä lika on vain vanhaa silikonia, jonka voin kyllä tarvittaessa .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit