Little tikes liukumäki

Siinä on leveät raput, joita pitkin lapsi pääsee helposti ylös sekä kaiteet sivuilla. Kasaa se puutarhaan ja anna lapsesi kokea . Siinä on helpot raput, joita pitkin lapsi pääsee helposti ylös sekä leveä jalusta, joka antaa vakautta. Liukumäki on kätevä taittaa kokoon, joten se on helppo säilyttää . Tämä tuote tarvitsee nämä paristot. Loppu verkkokaupan varastosta.


Jos kadut ostostasi, sinulla on 3päivää aikaa palauttaa se. Huomaathan, että tuotteen tulee olla samassa kunnossa, . Oikean tuotteen löytäminen ei ole ikinä ollut helpompaa little tikes liukumäki. FI:ssä vertailet tuhansia tuotteita ja löydät parhaat hinta-. Löydä LITTLE TIKES - liukumäki parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla.


Vertaa hintoja ja tilaa heti. Kokoontaitettava liukumäki pienemmille lapsille. Helppo koota, ei vaadi työkaluja. Liukumäessä on korkeat reunat ja pyöristetyt kulmat.


Tukevissa portaissa on kaiteet. Helposti kokoontaitettavan ja säilytettävän liukumäen. Liukuun lähdetään noin metrin korkeudelta. Erilliset portaat ja turvalliset kaiteet.


Kettler Basic keinu, 1600€ . Myydään vielä ihan hyvässä kunnossa oleva liukumäki. Little Tikes Town, 3500€. LITTLE TIKES -merkkinen pomppulinna ja liukumäki on upea puhallettava leikkikokonaisuus omalle.


Lisätietoa tuotteesta LITTLE TIKES Pomppulinna ja liukumäki. Viivi ja Wagner : Ranskalainen liukumäki , painos. Osaako joku vinkata mistä kannattaisi ostaa pihaleluja.


Jokin leikkimökki ja liukumäki ainakin olisi hakusessa. Näyttäisivät olevan melko suolaisen hintaisia. Saako noita tilattua ulkomailta halvemmalla?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit