Mitä maksaa kromaus

Miksei tämä olisi julkista tietoa. Kuvien perusteella arvioitu etu- ja takapuskurit sekä etuosan kaksi pienempää puskuria. Saisiko tuolla hinnalla uudet reprot? Ecklersiltä näin: Corvette Lower . Moottoripyörien tekniikka Välimuistissa Samankaltaisia Lokasuojan kromaus.


Mulla on käynyt vanhan japskin takalokasuoja hieman aneemisen näköiseksi ja kromaus on osin hilseillyt pois.

Mitähän tuollaisen kromaus voisi maksaa ? Loimaan Kromaus Oy on erikoistunut vanhojen autojen ja moottoripyörien osien entisöintiin vankalla ammatitaidolla. Meillä pystyt pinnoittamaan rauta, messinki, sinkkipainevalu, alumiini ja kupari osat. Altaisiimme mahtuu suurempienkin autojen puskurit. Myös rosteriosien kiillotus onnistuu.


Toimitat meille kromattavat osasi. Tarkastamme ne ja teemme kustannusarvion. Hyväksyessäsi maksat puolet hinnasta ennen työn aloittamista. Loppusuoritus valmistuneen työn jälkeen.

Takaamme parhaan laadun ja kestävän sekä pitkäikäisen ja paksun, kiiltävän, säänkestävän. Esimerkkinä yhden takalampun kiinniikkeen kromaus kaverille: pohjatyöt,eli vähän hitsausta,hiomista,kiilloitusta,n. En kehdannut pyytää kuin euroa (sekin tuntui kalliilta).


Laskekaapa siitä, mitä se kromaus oikein maksaisi :) . Puolasta tuli vastaus, pitää kysellä Loimaalta: Tuontyyppisten osien kromaus maksaisi n. Tuskin se kuitenkin onnistuisi ennen kesää kun meillä on nyt tosi paljon työn alla olevia tilauksia. Adam Wittmann yhteisomistaja. Ohessa yksi kuva mitä lähetin sinne. Onko foorumilaisilla kokemusta osien kromauksen hintatasosta ja työn laadusta? Ei se kromaus paljoo maksa.


Soitin ja laitoin postia muutamaan paikkaan. Tänään Loimaan Kromauksessa kävi vierailulla Cadillac Club Of Finland (CCOF). Perehdytimme ihmisiä kromauksen maailmaan. Taas on Suomessa muutama kymmenen ihmistä enemmän, jotka toivottavasti oikeasti ymmärtää mitä me teemme.


Myös hienoja autoja saatiin paikan päälle, vaikka ilma oli mitä oli. Tuolla ollaan muutaman kerran käytetty tavaraa kromaamassa,hinnasta en tiedä mutta ei kait tuo haarukka hirveitä maksa. Sujuva asiakaspalvelu ja erittäin myrkyllinen käry hallissa.


Miten käy vanteiden tasapainon? Mitä olet siellä kromannut .

Tuntuisi, että fazer näyttäisi paremmalta kromatuin vantein. Renkaat menee muutenkin vaihtoon piakkoin. Puskurien uudelleen kromauksen hinta (nyt siis puhutaan kuplasta johon on helposti saatavilla tarvikepuskureita) verrattuna laadukkaan tarvikkeen hintaan ei ole kannattavaa. Onkos tietoa mitä maksaisi soliferin kromiosien kromauttaminen liikkeessä? Jos ei mitää hirveitä maksa nii vois kromauttaa osia.


Vastauksen saat kromaamosta,se riippuu niin monesta . Kuulemma jos sekoittuvat aiemmin, on kyseessä violent reaction, tiedä sitten mitä tarkoittaa :) Siinä järjestelmässä on sellainen maalauskärry, jossa on neljä isoa pönttöä . Ehkä oikea kromaus , mutta mitä maksaa ? Itse en kyllä käytettyä ostaisi, mutta jos tosihalvalla saat, niin ota ainakin oma vanha mukaan niin on mihin verrata. Tuli vaan mieleen että miten tuollainen kovakromi pysyy rungossa ja muissa osissa vai pysyykö mitenkään? Kromimaaleista luettuani ja siitä ettei ne toimi heitin sen ajatuksen romukoppaan.


Suomessa tuo kromaus tulee maksamaan todennäköisesti aivan perkeleesti. Monet ovatkin lähetelleet osia kromautettavaksi ruotsiin, viroon, puolaan ym. Käyppä vilasemassa Overdrive.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit