Lowa vaelluskengät

Eurooppalaista käsityötä ja ISO-standardoitua huippulaatua. Lowa - jalkineiden miljoonat tyytyväiset käyttäjät muistavat aina mainita jalkineidensa mahtavan käyttömukavuuden ja faktaa on myös niiden kestävyys sekä korkea . Lowa Renegade GTX Mid vaelluskengät. Euroopassa käsin tehty, erittäin laadukas nahkainen ulkoilujalkine.


Kiertojäykkä pohja ja puolikorkea varsi.

Pehmeä iskunvaimennus välipohjassa. Täysin vedenpitävä ja hengittävä kenkä. Testimenestyjä Kahden vuoden takuu. Teksti ja kuvat: Teijo Räisänen Tarkemmin nimellä Lowa Vantage GTX mid WXL on tunnettu sekä miesten että naisten vaelluskenkänä. Tehdas ilmoittaa kengän painoksi keveän 5grammaa, ja oma mittaus koon kengälle on 6grammaa.


Kengät ovat nahkaa sekä cordura-kangasta gore-tex-kalvolla . Vertailussa hinnat ja merkit - kaikki yhdessä osoitteessa! FI:hin ja löydä itsellesi juuri se oikea diili!

Vertaa ja tilaa Lowa - Kenkiä netissä osoitteesta ShopAlike. Pääkonttorimme sijaitsee Jetzendorffissa, Saksan Baijerissa ja täällä valmistetaan kaikki vaellus- ja vuoristokengät. Tämän lisäksi All Terrain-sarjaa valmistetaan Slovakiassa ja mm. Kengän valmistaminen - Lue lisää . Materiaali urheilullista mokkanahkaa sekä tekstiilimateriaalia. Tuulenpitävä, vettähylkivä sekä hengittävä GORE-TEX-kalvo.


Pehmustettu varren reuna ja pehmustettu kieli. Taitaa olla jo neljännet Renegadet . Laadukkaat miesten ja naisten kengät taidegalleria2. Klikkaamalla vaelluskengän nimeä pääset tuotekuvaukseen.


Innox Evo GTX QC Junior - . Haglöfs Astral GT Mid 4_tahtea 5. Salomon Cosmis 4D GTX 4_tahtea 6. Zamberlan Christallo GTX 4_tahtea 7. No tuo Lowan Tahoe-kenkä kyllä istui jalkaani kuin unelma. Blum Hinta vaan hirvitti kun merkki ei ollut entuudestaan tuttu.

Tiedän kuitenki että laadusta kannattaa maksaa, ja jos tuo Lowa on hyvä j laadukas merkki niin voipa olla että lompsin lähipäivinä kauppaan ja haen ne kengät kotiin ! Tälle yli 5-kymppiselle (nais)tallaajalle Espanjan pyhiinvaellusreitille olivat huhti- toukokuun säissä ihan verrattomat Meindl Engadin - vaelluskengät.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit