Kontio glass house 30

Kontio Glass House -mallit toimivat saunamökkinä, minimökkinä tai aittana. Hirsitalot, huvilat, saunat ja piharakennukset – Kontiolehdistä pääset selaamaan laajaa mallistoamme sekä tutustumaan kauden tyyli- ja sisustusvinkkeihin. Omakotitalo, – krs.


Vapaa-ajan asunto, krs. Piharakennus, – krs.

Uudesta Glass House –mallista on kaksi versiota. Tilavassa saunarakennuksessa viettää iltaa isommallakin porukalla mukavasti ja minimökistä saa tehokkaan mökin tai aitan. Kontio huvilamalliston nykyaikainen Glass House mallisto on täydentynyt uusilla pohjaratkaisuilla sekä isompina mallivaihtoehtoina. Kontio Hiekkarannan erityisyytenä on symmetrisesti sijoitetu lisätilaa tuovat erkkerit. Käy tutustumassa pohjiin ja valitse suosikkisi!


Viimeistele talosi tyyli. New Canaanin The Glass House.

Katto- ja terassivaihtoehdot huviloihin. Seinien muuntelumahdollisuudet. LIQUI MOLY valittu ADI:n viralliseksi toimittajaksi. Modernin saunamökin erikoisuus ovat lasiseinät etu- ja takapuolella, näin luonto ja maisema ovat kiinteä osa sisustusta.


Kokonaiskäyttöala: m². Runko: 1× 2mm lamellihirsi, höylätty. Toimitussisältö: Kontiotoimitus : mm.


Uutuutena mukana on lisäksi kaksi -neliöistä mallia, jotka voi sijoittaa esimerkiksi samaan pihapiirin isomman Glass House -huvilan rinnalle. Mallistojen yhteisenä nimittäjänä on tehokas tilankäyttö, . Yhdistimme pelkistetyt materiaalit. Näin hyödynnät pienen tilan.


Images from Kontio hirsitalot ja -huvilat on instagram. Olemme mukana tämän kesän asuntomessuilla! Esittelemme uuden 25mGlass House mallin, joka soveltuu monenlaiseen käyttötarkoitukseen, kuten omakotitalon pihaan vierastaloksi. Sisustus henkii kesäistä.


Etelä-Savon Kulttuurirahaston myöntämä palkinto annetaan vuosittain puualalla merkittävästi ansioituneelle toimijalle.

Anarakenne Oy myy kotimaiset Kontio hirsitatalot ja -huvilat sekä Tulikivi tulisijat, kiukaat ja luonnonkivet luotettavasti ja edullisesti Porvoossa. Tuotteet myynnissä myös verkkokaupassamme! Mittasuhteiltaan ihmislähtöinen ja neliöiltään kompakti Glass.


Uutiset: Kontion Glass Houselle Design from Finland -merkki. Kontion Glass House hirsitalot ja -huvilat ovat olleet edelläkävijöitä perinteisen hirren ja suurien lasipintojen yhdistämisessä. Kontio -hirsitaloja toimitetaan yhtiön Pudasjärvellä sijaitsevalta tehtaalta vuosittain maahan.


Samaan hotelliryppääseen kuuluu myös muutama hirsitalo, Kontion modernia Glass House -mallia. Koska sisustan Kontion kohdetta Mikkelin asuntomessuille ja pääsin myös vierailemaan näissä talossa, lausun nyt ääneen yhden toiveen: .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit