Dmitoitus miehet

Kaikki ATEX- vaatteet ovat C- mitoituksella kaavoitettu, ellei vaatteessa erikseen toisin mainita. Vaatteissa yleisesti käytetään kirjain ja numerokokoja yhdistettynä, sekä kirjainkokoja erikseen. MC- eli C mitoitus on ns.


Valikoimissamme olevien vaatteiden mitat ovat yleisten mittataulukoiden mukaisia. Ota mitat suoraan vartalosta, liikkumavara on otettu huomioon mitoituksessa.

D = Lahkeen sisäpituus Jalanpituus haarasta lattiaan. D - mitoitus , leveä lantio . Suomalaisista erikoiskokojen mitoista ja kokonumeroinneista lisää Turo Tailorin . Mittaa vastaavat omat kohteet ja valitse kokosi taulukosta. Taulukon mitat ovat vartalon mittoja – ei vaatteen. D Haarapituus, haarasta lattiaan. Miehet normaali C- mitoitus.


TL-Tukun laajasta valikoimasta löydät miesten vaatteet sekä muut vaatteet edullisesti.

Tee löytäjä Raiski mallistojen miesten , naisten ja lasten tuotteista! Voit etsiä haluamiasi tuotteita alla olevien suodattimien avulla. Mutta D on kuitenkin tavallisille aikuisille suunnattu malli. E on se varsinainen pappamalli, jossa maha on pallomainen.


AInakin miesten mallistossa. Kestävät ja mukavat miesten villakangashousut. Toimivat yksityiskohdat: vyönlenkit, sivutaskut, takatasku nappikiinnityksellä, polvisilkit. Saatavana B-, C- ja D -moituksella.


Materiaali: PES, WO, EA. Väri: Valitse vaihtoehto. Black Horse miesten shortsipyjama. Mallistoa kuvaavat hyvä istuvuus ja laadukkaat materiaalit, ja sen mitoitus ulottuu normaalista väljään. Farkut ja housut: Koko, tuuma, W2 W2 W3 W3 W3 W3 W3 W3 W, W40 . Housut ovat nopeasti kuivuvaa, hyvin hengittävää ja miellyttävän tuntuista materiaalia.


Niissä on joustokangas polvissa ja takamuksessa, jotka tekevät housuista miellyttävät liikkuessa. Housujen vyötärö on joustava ja siinä on vyölenkit, .

Koristetikkaukset takataskuissa. Koko, 38 40 42 44 46 48 50 52D. Farkku tuumakoko, normaali. Pinewood miesten housut C-mitta ( normaalimitoitus ). Naisten D -mitoitetut vedenpitävät ulkoiluhousut jossa tärkeimmät saumat teipattu. Housuissa joustava vyötärö ja nyörikiristys, vetoketjullinen tasku, heijastavat printit.


On se mukavaa, että esimerkiksi postimyynnissä on kehitelty oma mallisto lyhyille naisille, alle 164cm. Hihkuen ostaisin, pituutta on metri kuuskymmentä. Vaan kun vaatekoko on 3 niin eipä niistä d -mitoitetuista ole apua, koska ovat nk. Jos saisi suorat housut, joissa olisi lahkeet .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit