Painekyllästetty pihalaatta 80x80

Kyllästyksen ansiosta laatat kestävät pitkään ulko-olosuhteissa. Kotimainen painekyllästetty pihalaatta. Tuotekuvan värisävy viitteellinen. Värisävy saattaa poiketa kuvasta.


Ruskeaa AB- painekyllästettyä mäntyä. Pihalaatta terassin suojaksi.

Pihakivillä ja laatoilla pihalle tyylikäs ilme! Hyödynnä muurikivet, puulaatat ja puukomposiittilaatat puutarhaan, parvekkeelle ja terassille. Havupuusta valmistettu vihreäksi painekyllästetty pihataso.


Parvekelaatta 5x 5mm grafiitinharmaa. Laadukas puulaatta on tarkoitettu parvekkeille tai lasitetuille terasseille. Pihakivet ja -laatat tuovat ilmettä ja ryhtiä pihallesi. Jatkuvasti kasvavista pihalaatta -valikoimistamme löydät laadukkaat, painekyllästetyt puulaatat sekä moneen eri tilaan ja tunnelmaan sopivat kivilaatat. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti.


Vieraasi näkevät ensimmäisenä pihasi ja sillä samalla hetkellä luovat ensivaikutelmansa myös talostasi.

Jos tämä huolestuttaa sinua, niin älä sure, sillä apukin on lähellä. Byggmaxin valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi pihasi ilmeen piristämiseen. Painekyllästetty ruskea pihalaatta – Hong Kong tavaratalot PIHALAATTA RUSKEA.


S-ETUKORTILLA BETONILAATTA BL-305 . Valmistaja, Sukevan vankila. Mitat ja tilantarve, 4x 4mm tai 6x 6mm. Muut tiedot, Paino: pienenmpi koko kg ja isompi koko kg.


Kaikki pihan rakentamiseen Taloon. Laatat voidaan asentaa esim. Puuttuu: painekyllästetty puutarhan puu-puu laatta myytävänä digv.


Välimuistissa Osta Mänty- laatta 4kpl helposti Tokmanni-verkkokaupasta. Puutarha-arkku 80x45xruskea. Ei kuulu tämän myymälän valikoimaan. Tammisto pihalaatta 500x500x16mm graf.


Valitse myymälä Tuotetta ei saatavilla verkosta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit