Myydään puuveistoksia

Pienoisveistos: Milon Venus, Antiikki ja taide, Sisustus ja huonekalut, Helsinki, Tori. Puuveistoksia : norsu ja lintu, Sisustustavarat, Sisustus ja huonekalut, Turku, Tori. Nallet ja mörri metsässä.


Ilta pimenee ja salo huokailee. Metsän Henki kutsuu nallet uumeniinsa. Lisäkuvia veistoksesta saatavana sähköpostitse.


Muutama vuosi sitten ostimme mökille moottorisaha puuveistoksen ja nyt haluaisimme ostaa semmoisen myös tuttavalle lahjaksi. Yksilölliset hää- ja hääpäivälahjat ovat olleet erittäin suosittuja. Veistokset sopivat mainiosti myös yritysten liikelahjoiksi. I carve different subjects, mostly animal, with a chainsaw. Suuret ja pienet puuveistokset sisälle ja ulos.


Toteutan kaikenlaiset puuveistokset pienistä aina useiden metrien korkuisiin. Katso lisää kuvagalleriasta. Afrikkalainen puuveistos reliefi puutaide veistos.


Massiivikovapuuta yhteispaino 5. Myydään Puuveistos karhuperhe. Tervetuloa kotisivuilleni! Hanki Puuveistos edullisesti Nettimarkkina. Näillä sivuilla voit tutustua moottorisahalla tekemiini puuveistoksiin. Valmistan veistoksia myyntiin ympäri vuoden.


Suosituin veistos on seisova karhu, mutta asiakkaiden toiveet otetaan aina huomioon. Asiakkaiden pyynnöstä olen valmistanut monenlaisia veistoksia, kuten esimerkiksi koiria, kissoja, . Ilmoitusten jättäminen ja lukeminen on ilmaista eikä edellytä rekisteröitymistä. Taideteokset ovat myynnissä. Mennyt aika – Kipsiteos).


Tämä ainutlaatuinen puuveistos. Tuhat-Torin yhteystiedot : Jari Vallas P. Hieno sisustus elementti. Ei ole tietoa kuka on veistäny. Veistosten jaottelu: Moottorisahaveistokset: Moottorisahalla veistettyjä, joitakin yksityiskohtia kuten esim silmät on voitu viimeistellä käsityökaluilla. Puuveistokset : Pinta viimeistelty käsityökaluilla, yleensä erilaisilla veistotaltoilla.


Välimuistissa UPEA HIRSITALO PÄRNUSSA. Kaksikerroksinen hirsitalo , piharakennus autotalleineen ja grillikota. Kauniisti kivetty piha, puuveistoksia , istutuksia ym, kokonaan aidattu oma tontti sähköportilla. Kunnallistekniikka, rakennettu ympärivuotiseen käyttöön (ollut vain kesäkäytössä ), tontin . Huutokauppoja netissä - Antiikkia, designia, taidetta ja paljon muuta.


Itseoppinut luopioislaistaiteilija Uuno Nurmi teki aikanaan upeita puuveistoksia. Taituri veisti niitä valokuvien avulla muun muassa merkkipäivälahjaksi. Saariselle ei kuitenkaan koskaan selvinnyt, ketä kalastaja-, . Hän on tehnyt sahallaan puuveistoksia reilun parinkymmenen vuoden ajan.


Ennen päätoimista moottorisahataiteilijan uraansa hän ehti työskennellä. Muutama veistoksista on tullut Veli Korhoselle niin rakkaiksi, ettei hän ole halunnut niitä myydä. Esimerkiksi Väinämöisestä en olisi halunnut luopua. Jos tätä pitää noin kauan opetella, minähän olen jo toisella sadalla ennen kuin osaan, Lappalainen virnuilee. Erkki Lappalainen sai hyvät neuvot ja puuveistoksia alkoi syntyä.


Pöllöjä, karhu, mitä milloinkin. Lappalaisen mielestä puu on mukava, erilainen materiaali verrattuna betoniin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit