Kivilattia vaha

Kiiltävä lattiavaha kaikille vahattaville lattioille. Soveltuu kaikille vahattaville lattioille, myös ESD-lattioille (kerros). Vahattu pinta kestää hyvin kemikaaleja, myös käsihuuhteita. Vaha on helposti poistettavissa. Kiilto Silk Matta jättää pinnan himmeäksi ja hyvin kulutusta kestäväksi.


Jos lattiasi on lasitettua laattaa, niin siinä ei pysy mikään vaha. Kivilattioita ei muutenkaan suositella vahattavaksi, sillä miksi kestävästä ja naarmuuntumattomasta pinnasta pitäisi tehdä hankalasti hoidettava ja naarmuuntuva lattia? Lattia vahat = muovia ja jos sellaista haluat lattiaasi voidella, niin siitä vaan.


Kisu kivisuojalla käsiteltyä pintaa ei voi maalata, lakata eikä vahata. Käyttö- ja ympäristöturvallisuus: Vältä ihokosketusta tuoreen tuotteen kanssa. Säilytä lasten ulottumattomissa. Tuotetta ei saa päästää . Siivous- ja puhdistusalan verkkokauppa.


Kaikille eri lattiamateriaaleille on omat vahaus - ja kiillotusaineensa. Useimmille lattiamateriaaleille on myös mahdollista valita erilaisia lattiavahoja. Esimerkiksi kivilattia voidaan vahata kiiltävällä tai mattalattiavahalla. Tarvittaessa kysy neuvoa KiiltoClean kuluttajaneuvonnasta.


Jos parkettilattiaa kuitenkin vahataan , se tulee tehdä vain ehjälle lakkapinnalle ja vasta kun seuraavaksi lattia hiontaan ja uudelleen . Jos tarvitaan joskus vähän äreämpiä aineita, niin Kiillon tuotesarjaan kuuluu tarkoitukseen tehty Kivipesu (myös laattapinnoille). Samaan sarjaan kuuluu myös lattiaa ja saumaa likaantumiselta suojaava suoja-aine (Kiilto Kivisuoja), joka kannattanee levittää uudelle lattialle ennen käyttöönottoa. Tarvitseeko kivilattia lattialämmityksen kerrostalossa.


Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Välimuistissa Samankaltaisia Soledo Kivisuoja on kotimainen silaanipohjainen kivenkyllästekäsittely. Se estää epäpuhtauksien ja kosteuden imeytymistä kiveen sekä vähentää lähtemättömien tahrojen määrää. Suojaavan pinnan muodostamista varten laatat voidaan käsitellä lisäksi kivilattioiden suoja-aineella.


Vahaa tai muita hoitoaineita ei pidä käyttää. Käsittely säilyttää kiven . Suoja- ainekäsittely tehdään ennen lattian käyttöönottoa ja käsittely uusitaan tarvittaessa. Tahrat poistetaan emäksisellä tai happamalla puhdistusaineella liasta riippuen mikäli . Videolla näytetään vahanpoiston eri vaiheet. Menetelmällä tarkoitetaan kone- tai käsimenetelmin suoritettavaa. Huomioi lattian hoidossa, mistä kivimateriaalista se on tehty.


Kestävän kitkapinnan muodostava vaha kaikille vaha. Vesipohjainen kyllästysaine kivilattioille. Mattapintainen alkoholia sietävä vaha. Hoitoaine antaa melkein saman suojan lattialle kun vahakin, mutta ei ole yhtä haastava poistaa. Tämä hoitoaineen ominaisuus helpottaa jatkossa lattian hoitoa , joka näkyy myös käyttökustannusten vähenemisenä.


Kivi nimittäin imaisi m² testi-alueella lähes litraa vahaa. Miksi käsitelty kivilattia näyttää laikukkaalta? Voiko Kivisuojalla käsiteltyä lattiapintaa vahata?


Emme suosittele kivilattioiden hoidossa vahaa. Stoner on hyvä ja kestävä vaha mosaiikkibetonille esimerkiksi. Pledge Kiiltovaha hoitaa ja suojaa muovi-, linoleum-, klinkkeri- ja kivilattioita , joita ei ole ennen vahattu. Käyttö: Lisätäksesi kiiltoa: Kaada tuotetta lattialle ja levitä tasaisesti. Jos haluat lisätä toisen kerroksen, anna kuivua vähintään tuntia.


Puhdistukseen: Sekoita korkillista vahaa litraan lämmintä vettä ja pese lattia. Pledge Vahapois poistaa helposti ja vaivattomasti vahan muovi- ja kivilattiasta. Sopii myös parkettivahan poistoon. Suositellaan käytettäväksi 2-vuoden välein estämään vahan kerrostuminen. Käyttö muovi- ja kivilattialla: Sekoita 3-dl vahanpoistoainetta litraan . LAATUA JA HELPPOUTTA KIVILATTIAN KÄSITTELYYN.


Pinnan hoidettavuutta voidaan lisätä mattapintaisella hengittävällä vahalla. Imukykyisemmät keraamiset kivet voidaan myös käsitellä vahalla. Takaisin Kivipinnat-sivulle .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit