Keittiökaappien ovien vaihto hinta

Uusittiin ovet , valittiin paremmat saranat (sulkeutuu hiljaa), uusittiin laatikosto ( metallirungolla olevat laatikot), korkean kaapin tilalle korkeaa laatikkoa ja yksi ovi , uudet tasot, allas ja hana. Mielestäni menee uudesta. Niin ja välitilassa laatat maalattiin. Teimme keittiöremontin koko keittiöön, eli vaihdoimme myös kaikki rungot.


Elegan laatuun olemme erittäin tyytyväisiä.

Yhtään liiottelematta voimme sanoa, että varsinkin asennus oli huippu laadukasta ja asiakasta palvelevaa! Asentaja hankki putkimiehen ja . Olemme ´vanhoja´ Elega-asiakkaita. Tilasimme nimittäin Elega-ovenvaihdon mökille aiemmin.


Minimanissa, mutta ei olisi varmaan tullut tilattua ovienvaihtoa ellei Elega-edustaja olisi tullut kotiin esittelemään. Niitä oli kaksi poikaa ja homma kävi . Uudessakaupungissa sijaitsevassa loma-asunnossa haluttiin saada keittiöön uusi ilme maalaamalla keittiön kaapistojen ovet.

Keittiön kaapiston ovien maalaaminen. Hinta : 9euroa (sisältää työosuuden ja maalit). Lue lisää tästä remontista.


Olen kuullut, että on firmoja jotka tekevät kaapinovia mittojen mukaan. Onko kokemuksia ja suosituksia ko. Entä hintataso verrattuna kaiken uusimiseen? Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Välimuistissa Vierailija.


Meillä tehtiin keittiöön koko remontti, siis myös rungot, mutta ehkä tämä antaa vähän suuntaviivaa millä hinnalla saa tehtyä. Kaapinovet ovat perusvalkeat ja musta niin kauniit :) Tasoiksi tuli tumma laminaattitaso. Tämä kaikki (rungot, kaapit ja tasot) tuli maksamaan keittiö.


Meiltä onnistuu keittiön ovien vaihto suurella ammattitaidolla ja tarkkuudella. Saat meiltä aina edullisen hinnan ja hyvän palvelun. Ovien vaihto keittiöön erinomaisella hinta -laatusuhteella.


Suuri valikoima kalusteovia, tasoja, välitilalevyjä.

Tutustu ja pyydä tarjous! Järkevämpää voisi olla uusia koko keittiö, koska tietääkseni hintaero ei ole kovin paljon. Meillä budjetti ja työn määrä kuitenkin sanelivat sen että vaihdettiin vain ovet , työtasot ja välitilan laatat. Saadaksesi hinta -arvion - lähetä meille valokuvat paikasta. Tilaukset toimitetaan kotiinkuljetuksena.


Kotiinkuljetuksesta soitetaan ennen tuloa varmistaakseen toimituksen. Oletko kyllästynyt vanhaan keittiöösi ja kaipaat vaihtelua? Ja keittiön hintahan koostuu niin monesta eri palikasta että hintaa on mahdoton vertailla eri firmojen välillä ellei puhuta täysin identtisistä keittiöistä mikä ei ole kuitenkaan mahdollista eri . Juu, hinta -arvio oli siis näkemättä annettu heitto yhdeltä maalaustöitä tekevältä firmalta ja minulle se ei kerro mitään onko työ halpaa tai kallista, kun ei ole vertailupohjaa.


Tasot vaihdamme ja ovet joko maalautamme tai vaihdamme :). Erinomainen hinta-laatusuhde, kannattaa kysyä tarjous! Pelkkien ovien vaihto maksaa yleensä melkein saman verran kun koko setti.


Vaihto - ovet ja Mittatilauskalusteet. Usein kaappien rungot ovat vielä ajan mukaiset ja hyväkuntoiset. Voit valita ovet laajasta valikoimastamme. Tässä Tampereella sijaitsevassa kerrostalohuoneistossa haluttiin päivittää keittiön ilme pienellä budjetilla. Mikäli sopivaa mallisia ja kokoisia ovia ei . Kyseessä oli IKEA:sta ostettu keittiö, ovia oli yhteensä kpl ja laatikoston etuosia kpl.


Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön IKEA-nettisivuilla. Aina ei tarvitse uusia koko keittiötä. Vanhasta uutta: kaappien ovet uusittiin maalaamalla.


Kaappien toimivia ja hyväkuntoisia runkoja ei haluttu turhaan lähteä vaihtamaan, joten perheen äiti yritti ensin löytää kaappeihin sopivia vaihto - ovia. Hintaan vaikuttavat monet tekijät, jotka yleensä selviävät vasta keskustelussa asiakkaan kanssa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit