Puinen portti pihalle

Nopeasti kotiin toimitettuna. Pihaportin voi rakentaa monella tavalla. Tärkeintä on huolellisuus. Kokosimme näille sivuille rakennusohjeita, joista saat ideoita ja ohjeita portin rakentamiseen.


Koristeellinen ja tyylikäs pariportti. Laadukkaista materiaaleista valmistetut portit ja aitaelementit rajaavat tyylikkäästi pihaasi ja tuovat tarvittaessa myös kaivattua näkösuojaa uteliailta katseilta.

Meiltä löydät näyttävät elementit ja portit sekä säleikköelementit köynnösten kasvatukseen. Tule ja tutustu kattavaan ja varmasti edulliseen valikoimaamme, myös . Tyylikäs portti viimeistelee aidan ilmeen ja toivottaa tervetulleeksi pihalle. Talven tultua korista portti kranssilla tai kieputa ulkovaloja portin pieleen.


Korkean aidan avulla saat näkösuojaa naapurustoon, hillityt puiset aidat puolestaan tuovat linjakkuutta ulkotiloihin. Oikeanlaisella aidalla viimeistelet ja rajaat pihasi tyylikkäästi . Bauhausista grillit, puutarhakalusteet, kasvihuoneet ja ruohonleikkurit ja paljon muuta pihalle ja puutarhaan. Aidat ja portit -tuoteryhmän tuotteet .

Saatavilla jo 3tuotetta - klikkaa ja tutustu tarjouksiin! Kauniit aitamallit ja tyylit korostavat kiinteistösi ja pihasi ulkonäköä sekä asuinympäristösi ja piha -alueesi viihtyisyyttä. Kaunis, aina kunnossa ja siistinä oleva aita, terassi, parveke tai laituri nostaa kiinteistön arvoa. Vinyyliset rakennusmateriaalit kestävät niin kuumat kesät kuin kylmät talvetkin. Erilaisten näkösuojien avulla syntyy yllätyksellinen ja viihtyisä piha.


Hillittykasvuisista omenapuista voi istuttaa aidanteen tai puukujanteen talon edustalle. Rakenna pihaasi portti , joka sopii tyyliltään yhteen talon ja pihan muiden materiaalien kanssa. Teräsaitaan sopii mainiosti myös tyylikäs teräsportti. Pihakivillä voi kauniisti rajata aidan viereen laitettavan kukkapenkin.


Painekyllästetty kestopuinen pylväs puiden tukemiseen ja aitojen pylväiksi. Porttielementti Lehtoharju. Kaareva porttielementti vihreäksi painekyllästettyä kestopuuta. Ilman aitaa porttia voi olla vaikea rakentaa.


Usein pientaloalueella portin tehtävä on aidan täydentäjä ja kulkutien sulkija. Kaunis portti suojaa pihapiiriä hienotunteisesti. Jalankulkijoille tarkoitetun portin.


Puuportilla viimeistelet pihasi lauta-aidan.

Hyvin tehty puuportti on pihan kaunistus ka käyntikortti, joka kutsuu peremmälle. Käytä portin tolppiin A-luokan painekyllästettyä puuta ja itse porttiin esimerkiksi hienosahattua, valmiiksi pohjamaalattua puutavaraa. Oleskelupihalla voi riittää, jos aita estää suoran näköyhteyden pihalla istuvaan, silloin korkeus on metriä.


Monesti riittävän rauhan tarjoaa. Työtä voi helpottaa käyttämällä valmiita puisia aitaelementtejä, mutta työn säästön vastapainoksi ulkonäkö voi olla yksitoikkoisempi ja muunneltavuus vähäisempi. Myös puiset piha -aidat ja niihin sopivat portit on varsin helppo pystyttää itse.


Perussääntönä on, että aita ja portti sopivat talon tyyliin. Joskus maaseudulla näkee hyvinkin epäonnistuneita aitaratkaisuja arvorakennusten ympärillä. Tällöin pihapiiri muistuttaa lähinnä hevoshakaa ilman hevosia.


Rajaa tuotteita Rajaa tuotteita.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto