Ostetaan muumi seinälautasia

Muumi -koristepuun Hemuli, Taulut, Sisustus ja huonekalut, Vantaa , Tori. Y Keittiötarvikkeet ja astiat. Muumi seinälautanen Perhe idylli, Muu keräily, Keräily, Kankaanpää, Tori. Siivoilin tuossa kaappeja ja tavaroita ja yllärinä löysin vanhoja seinälautasia , Muumi -aiheisia.


Ovat tuleet lahjoina joskus aikoja sitten ja muutaman olen ostanut itse mutta ne on kyllä tuolla laatikon pohjalla olleet pölyä keräämässä. Mitään pakkauksia ei ole tallella.

Onkohan näillä keräilyarvoa? Myydään, Vuokrataan ja Ostetaan arabia. Löydä arabia edullisesti Nettimarkkina. Muumimukeja ja muita Muumi -tuotteita keräilijöille.


Muumi mukit ja lautaset Aina suostut Muumit ihastuttavat meitä suomalaisia ja Japanilaisia. Millenium, Siesta, tai jopa Fazerin Muumim. Välimuistissa Neljä Tove Slotten suunnittelemaa lautasta samasta sarjasta, á 35€ kpl.


Yksittäinkin voi kysellä s-postitse, silloin hinta 40€ kpl.

Näitä ei enää myydä kaupassa! Lähetys postipakettina tai nouto, kulut ostajalle. Myyjän yhteystiedot: Tykkäämällä osallistut Ruotsin muumimukin . Se olisi tietenkin meidän etu, että saataisiin huutokauppaan semmoisia tuotteita, joita keräilijät tulevat ostamaan. Olisko joku kiinnostunut ostamaan muumi seinälautasia ? Ostan muumimukeja ja muumi - seinälautasia. Ostan hyväkuntoisia muumimukeja -ja astioita.


Maksan hyvän hinnan ehjistä! MUUMI SEINÄLAUTANEN PIKKU MYY UIMASSA. Muumien elämäntapa on luova, täynnä arkipäivän toisinajattelua. Jokaisella Muumilaakson hahmolla on oma filosofiansa, josta voi ammentaa asennetta elämään.


Muumi -esineiden suosio kasvaa koko ajan ja ne ovat toivotuimpia lahjoja kautta aikojen. Muumeilla tuot hymyn arkisiin kattauksiin. Puuttuu: seinälautasia Parhaat kirpputori löytösi? Lisäks on edelleen ihmisiä, jotka ei tiedä muumiastioiden arvoa.


Joo, kerään muumeja , oon. Melkein iskemätön, laadukas suoravetopeli, joka on palvellut ongelmitta äänirasian ostamisen ja pienen öljyämisen jälkeen. Silloin otin tiskiharjan kauniiseen käteen, pesin muumit , kuivasin ne, melkein kiillotin ja ojensin lapsille.

Pientä vinoilua on ollut havaittavissa. Kyläkauppias näytti muumien arvon. Meillä Muumi -astiat on ostettu käyttöä varten. Nykyään monet keräilevät niitä vitriineihin – mukeja, kulhoja, seinälautasia ja . Muumeja on talossa siellä täällä: kylpyhuoneen pyyhkeissä, purnukoissa hyllyillä ja eteisen ikkunalaudalla. Ihmiset käyttävät niitä kuitenkin tuhkakuppeina”, hän tokaisi seinälautasista.


Muutamaa vuotta myöhemmin Olavin ja Eeva-Riikan etsiessä taloa veli ehdotti vanhan koulun ostamista ja remontoimista. Tämä lautanen on muumikeräilijöiden suurta herkkua! Arabian Muumi -keräilylautanen: Kuinkas sitten kävikään?


Onko jossain saatavilla lista kuvineen kaikista koskaan valmistetuista muumi seinälautasista ? Siis niin uusista kuin vanhoista. Löysin vastaavan listan kaikista muumimukeista, mutta en seinälautasista. Helsingin kaupunginkirjasto. Arabian kotisivuilla on Keräilijän luettelo Arabian . Puu on ostettu Kärkkäiseltä.


Näin etsiessäni sopivaa yksilöä. Arabia, Veikko Roininen, Presidentti Urho Kekkonen €. Osaisko kukaan vastailla mulle muumi keräilylautasien ( seinälautasia ) arvosta, joiden kaikkien valmistus on jo lopetettu? Seinälaatta, pieni, serikuva, muumi -aihe.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit