Työkalupakki pyörillä

Valikoimassa niin kangaspakit, muovipakit kuin metallipakit. Monikäyttöinen avomallinen työkalupakki esimerkiksi sähköasentajalle. Iso ja kestävä työkalupakki pyörillä ja tukevalla, ulosvedettävällä kahvalla.


Kannessa irroitettavat rasiat esimerkiksi ruuveille. Mitat: 6x 4x 3cm.

PRO työkaluvaunu ilman työkaluja. Keter Mastermate 70l työkalupakki pyörillä. KETER Näytä kaikki KETER tuotteet. Työkaluvaunun foampohja leikattava umpipohja.


Suuri metallipakki, jossa on paljon säilytystilaa. Pakissa on vahvat pyörät ja teleskooppivetokahva, joten sen liikuttaminen on helppoa. Siinä on myös metallisalvat, jotka voidaan lukita riippulukolla.

Bahcon 2-osainen työkalupakki pyörillä. Irrotettava alaosa, taitettava kantokahva. Pyörien ansiosta helppo liikuttaa. Sisällä irroitettava työkalukaukalo. Patrol Wheelbox on korkea työkalupakki pyörillä ja vetoaisalla.


Tukeva työkalujen ja tarvikkeiden kuljetus ja säilytys vaunu pyörillä. Käytämme verkkosivuillamme evästeitä, joiden avulla voimme tunnistaa laitteesi ja muokata käyttäjäkokemuksesi mahdollisimman hyväksi. Voit poistaa tietokoneellesi tallennetut evästeet käytöstä, mutta se voi heikentää kotisivustomme toimintaa. Elämä on helpompaa, kun tavarat ovat järjestyksessä.


Pakit, lokerikot ja muut säilytykseen tarvittavat löydät Hong Kongin laajasta valikoimasta. Stanleyn jumbopakki lokerikolla ja irrotettavalla tarjottimella työkalujen kuljettamiseen ja säilyttämiseen. Pakin koko 4x 2x 2cm.


TYÖKALUSALKKU 334MM IPXVEDENPITÄVÄUskomattoman kestävä ja vedenpitävä salkku jossa muotoiltava foam-sisäpuoli. Voi olla, että euroa on liian paljon työkalupakista , mutta tämän verran saa maksaa, jos haluaa pakin, joka kestää. Kahteen laatikkoon mahtuu yhteensä litraa, ja kun ne .

Erittäin kestävä ja vahvarakenteinen työkalupakki valmistettu iskunkestävästä muovista ja teräslevyistä. Monitoiminen, mahdollistaa erilaiset käyttötarkoitukset. Mahdollisuus lukita riippulukolla.


Teleskooppinen vetokahva. Isot pyörät ja pysyy myös pystyasennossa. Ammattilaisen vaatimuksiin vastaavat ratkaisut työkalujen säilytykseen ja kuljetukseen. Puu-arkku pyörillä 100x50xkulmat vahvistettu.


Minulla on kaksikymmentä vuotta ollut sininen 7-osainen puolalainen pakki. Vielä täysin ehjä, vain lokeroiden pohjat maalattu ruosteen takia. Paino työkaluineen kg!


Ei sisällä hylsysarjoja, eikä yli numeron kiintolenkkejä. Niitä varten on pitkä muovinen Zag-pakki pyörillä , johon olen itse tehnyt . Toimittajan tuotekoodi, 21PYÖRILLÄx.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit