Rimmel irtopuuteri

Läpikuultava sävy sulautuu täydellisesti iholle ja kiinnittää meikkipohjan. Tuloksena kaunis, luonnollisen näköinen kasvomeikki. Levitä ohuelti kasvoille puuterivipalla.


Rimmel Matc Perfection irtopuuteri on erittäin hienojakoinen, pehmeän tuntoinen puuteri. Smart Tone -teknologian ansiosta se mukautuu ihon sävyyn näyttäen luonnolliselta. Levittyy helpoti ja heleyttää ihoa. Erittäin kestävä - kestää jopa tuntia!


Mattaisen mutta kevyesti kuultavan lopputuloksen jättävä puuteri on väritön ja kiinnittää pohjameikin hyvin - kunhan sen muistaa levittää hyvin. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Free standard Order and Collect. Nyt on Lumenen mineraali irtopuuteri, josta olen tykännyt.


Oon kokeillu myös Rimmelin irtopuuteria , sekin on ihan ok, mutta purkki kestää ehkä puolet siitä ajasta kun Lumene. Kuten ehkä muistatte aikaisemmista jutuistani, en ole oikein perustanut nestemäisistä . Huomasin, että tota Rimmeliä saa 7-eurolla. Lumenen irtopuuteri mulla on joskus ollu ja ainakin sillon se oli ihan hyvä. Jenkkiaikoina Anytimen kivipuuteri korvaantui amerikkalaisen Govergirlin meikkipuuterillla, mutta kotisuomeen palattuani löysin Rimmelin Stay Matte - kivipuuterin, jossa pitäydyin pitkään.


Alkuun käytin sitä meikin kiinnitykseen, mutta irtopuuterin ilon löydettyäni siitä tuli enemmänkin mukana kulkeva . Up around 7am im sorry i worked so hard last night and for some reason it was scheduled tom. Katso tutoriaalit ja vinkit tuotteiden käyttöön. Tämä verkkosivu toimii evästeiden avulla. Lue lisää siitä, miten käytämme evästeitä.


Sävyjä löytyy vain yksi ns. Rimmelillä on todella hyvä irtopuuteri , hinta n. Muuten en kauheasti markettimeikkejä ostele, mutta tämä on ehdoton suosikki. Hinta-laatusuhde enemmän kuin erinomainen.


Myös Grimasia on kehuttu paljon. Sitä saa ainakin netistä ja pääkaupunkiseudulla . Jos annasitä Rimmelin irtopuuteria tarkoitat, niin itselläni ainakin on translucide -sävy eli se ei siis sävytä kasvoja mihinkään suuntaan. Tämä onkin No7:n ohella ainoa puuteri, joka ei muuta meikkivoiteen väriä. Esimerkiksi Lumenen translucide tummensi meikkivoidetta ja teki kasvot jotenkin tunkkaisen. Rimmel Match Perfect Loose Powder - Translucent - Match perfection silky loose powder.


Irtopuutereita olen kokeillut todella vähän. Rimmelin Silky Loose - irtopuuteri on kuitenkin noussut heti suosikikseni, joten uskallan laittaa sen tähän kokeilematta monia muita. Tämä on niin hienojakoinen irtopuuteri , että se tuntuu sulautuvan täysin ihooni. Käytän sävyä 0Translucent, joten sama puuteri .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit