Ohutlevyankkuri asennus

Laadukkaan MJP ankkurin asentaminen on todella helppoa! Luotettu ankkuri ontelomaisiin seiniin tehtäviin kiinnityksiin. Pitkäikäisestä TPE: stä valmistetun ankkurin siivekkeet levittäytyvät tiukasti ontelorakenteen sisäpintaa vasten. Levyn vähimmäispaksuus on mm, levyn takana on oltava ontelo.


Eristemateriaali voi hankaloittaa asennusta.

Ankkuri voidaan asentaa myös koviin . MOLA kannattelee suuriakin kuormia tukevasti, käytännössä ainoa rajoitus on levymateriaalin kestävyys. Soveltuva levyn paksuus on 6–mm, levyn takana on oltava ontelo. Käytä tulppaa paloturvallisuutta vaativissa kohteissa. Asennettu ankkuri ei löysty vaikka ruuvi avataan.


Kiristys suoritetaan ruuvimeisselillä tai erityisillä asennuspihdeillä (ks. kohta asennustyökalut). OLA - ohutlevyankkuri on jokaiseen työkalupakkiin kuuluva ONE-FOR-ALL- kiinnike. OLA käy nerokkaan, patentoidun rakenteensa takia.

KLA METAL sopii myös EK-kipsilevylle ja toimii palonkestoa vaativissa asennuksissa. Metallinen ohutlevyankkuri MOLA. Voit asentaa ne ilman esiporausta ristipäisellä ruuvimeisselillä. MOLA on laadukas, kokometallinen molly . KLA MP on varustettu valmiiksi pitkällä ruuvilla . Kun kipsilevyyn halutaan ripustaa raskaampia tavaroita, voidaan valita joko muovinen kipsilevyankkuri tai metallinen ohutlevyankkuri. Näillekin porataan ensin sopivan kokoinen reikä levyyn.


Kipsilevyankkureita on monen kokoisia ja sen on yletyttävä sekä itse levyn että sen päälle mahdollisesti tulevan . Ostin taulu-TV:n (15kg) ja tarkoituksena on laittaa se seinälle ostamallani kiinnitystelineellä. Kyseinen seinä on väliseinä, jossa on vain ko. Pystyjen paikkaa en ole löytänyt koputusten . Hinta, Saatavuus, Ostoskori. Ola- ohutlevyankkuri ja ruuvi, 90€. Raskaisiin kiinnityksiin kovalevyyn.


Mungo MHD ohutlevyankkurin asennukseen tarkoitetut pihdit. Kiristys ruuvimeisselillä tai erityisillä pihdeillä. Kiinnityksiin levy- tai ontelomaisissa rakenteissa.

Yksi kiinnike kaikkiin levymäisiin materiaaleihin. Tarkoitettu kevyisiin kiinnityksiin, jotka suoritetaan levy- tai ontelomaisiin rakenteisiin. Toimii myös umpiaineessa.


Ohutlevyankkuri on saavuttanut oikean laajentumisen, kun siinä tuntuu selvä vastus ja kun kiinnike tuntuu vakaalta. Mikäli ruuvia on kiristettävä lisälaajentumisen saavuttamiseksi, on tärkeää että laajentumisosassa ei tapahdu ylilaajennusta. Irroita ruuvi ja kiinnitä kappale. Oikeanlaisen seinätelineen valitseminen ja asentaminen saattaa olla haasteellista.


Lue Gigantin vinkit TV:n. Seinätelineen asennus kipsiseinään tai ohuisiin rakennuslevyihin vaatii hieman enemmän työtä. Tämän jälkeen kiinnitä seinäteline vielä molemmista reunoista seinälevyyn ohutlevyankkureiden avulla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit