Myydään hiekkatekonurmi

Hanki Tekonurmea edullisesti Nettimarkkina. Myydään Myydään uutta Saltexin hiekkatekonurmea. Eri nukan pituuksia sekä laatuja. Tilaa Netraudan verkkokaupasta korkealaatuinen tekonurmi pihallesi. Käy ostoksille jo tänään!


Joensuun areenan tekonurmi on uusittu tämän syksyn aikana. Kouvolan Sami Hyypiä -areenan vanha tekonurmi on pantu myyntiin Tori. Myyjä toivoo saavansa sen kaupaksi kokonaisena. Muita Torissa kaupattuja erikoisuuksia ovat saunat, laulaja Irinan keikkabussi, ministeri-Volvo ja venäläisten vanha radioasema. Ajankohtaista-Saltex Oy-Korkealaatuiset tekonurmet ja kenttien pinnoitteet.


Värillinen tekonurmi on näyttävä, monikäyttöinen ja pehmeä materiaali. Materiaalia saatavilla metriä leveänä, myydään neliöittäin. Käyttökohteita: - Terassit ja parvekkeet - Verannat - Leikkitilat - Asuntoautot, veneet - Toimistot . Nike Mercurial -nappulakengät koko 35.


Huolettomalla ja laadukkaalla tekonurmella helppohoitoinen ja näyttävä piha. Ilmajoella sijaitseva yritys. Yritys harjoittaa käytettyjen maatalouskoneiden, traktorien, kylvökoneiden,kyntöaurojen ,äkeiden, sekä erilaisten koneiden tarvikkeiden ja varaosien myyntiä. Tarjoamme eri pakettia, joista voit valita. Uuden tekonurmen asennus.


Käytetty tekonurmi varastossa. Vanhan tekonurmen erottelu ja kierrätys. Kentän ylläpito, lisätäyttö, täytön muuttaminen, täytön poistaminen. Paimion keskustan palvelut vieressä mm. Koulut: Alakouluun ja yläkouluun 3m, lukioon km.


Hienot ulkoilumaastot lähellä. Urheilukeskus noin km, jossa mm. Rauhallinen sijainti loivassa rinteessä päättyvän tien . Onko golfia pelaavilla jokin. Osaako joku sanoa, mikä olisi helppohoitoisin ja mahdollisimman edullinen päällyste (asfaltointi, tekonurmi , flexipave?) kentälle ja minkälaisia toimenpiteitä kentän rakentaminen ylipäätään vaatisi?


Myös hinnoista olisi mielenkiintoista kuulla edes jotain arviota, jotta tietäisi kannattaako tätä ajatusta edes . Onkohan tässä nyt vastakkain jalkapalloilijat ja pesäpalloilijat ? Kummassa on enemmän harrastajia, kumpaa lajia ennenkaikkea nuoret harrastaa ? Millainen intressi on virkamiehillä ja virkanaisilla tässä asiassa ? Entäs luottamushenkilöillä? Lentääkö pallo räpylästä räpylään, vai osuuko syötöt jalasta . Kentän materiaalina voi olla hiekkate- konurmi, kumirouhetekonurmi tai täyteaineeton tekonurmi. Myynti - urheilukenttämateriaalit. Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit