Mastertop autotalli

Mulla on autotallin lattiavalu edessä ja kyselin samaa asiaa omalta vastaavalta. Mutta sanoi myös, että se on muuten hyvä aine, mutta jos lattialle kaatuu öljyä tms. No olen päättänyt ottaa kaikki töineen tarvikkeineen kaikkineen yhdestä firmasta joka tekee homman 990e hintaan. En tiedä onko kallis vai halpa mutta tuohon siis kuuluu työt, betoni, mastertop ja mitä muuta siihen sitten tarvitseekaan. Testin mukaiset kulutuskestävyysluokat määritetään testissä syntyvän kulumauran mukaisesti, jossa luokka on kestävin ja luokka on vähiten kestävä.


Tosin työkaverilla tämä pinnoite irtoaa kun nastarenkaista suola jää lattialle ja sitä kautta korkkaa kovan pinnan irti.

Mastertop oli toinen optio. Olisi tarkoitus tehdä autotallin lattia mastertop sirotteella. Onko tietoa miten se tehdään? Minulla on ollut nyt vuotta autotallissa semmoinen ja ihan hyvältä vaikuttaa. Itse laitoin normadur 65:n vanhaan autotallin betonilattiaan, joka on aikanaan vähän huonosti tehty.


Näitä on ainakin kahta merkkiä kuivasirotteita, mastertop 1ja fescon ftämä tuote tuli oman tallinlattiaan. Hoitoaine jäi levittämättä pintaan, nyt ainakin kaikki mahdollinen imeytyy pintaan ja tahra jää vaikka heti yrittää pestä öljyn pois jopa glycolista jäi tahra. Meillä tuli eniten käytössä oleville alueille n. Hinnasta en muihin tiedä .

Lisää tuloksia kohteesta kelkkalehti. Autotallin betonilattian pinnoittaminen? Välimuistissa Samankaltaisia 21. Eli millä käsitellä uuden autotallin betonilattia siten että se kestää nastarenkaatkin?


Epoksit ynnä muut on sitten vähemmän hyviä paikkoo aineita. Kestää nastat ja kettingit ynnä muun kaluston rassaamisen eikä ime öljyä tai muuta . Sillä tehdään pääsääntöisesti tuotantohallien, logistiikkakeskusten ja kauppahallien lattioita. Olen muutaman kerran saanut tarjouspyynnön mastertop lattiasta omakotitaloon (ei siis autotalli vaan huoneisto) ja olen joka kerta kieltäytynyt tarjouspyynnöstä. Pinnasta on mahdoton saada tasaisen väristä ja kiiltävää. Asiaan vaikuttaa monet eri asiat.


Jokainen kuorma joka betoniasemalta tulee . Vs: Viemäröimätön autotalli. Lainaus käyttäjältä: sh- 10. Mulla on (huonosti tehty?) mastertop ja laatta kastuu hiukan märän auton . Epoksissa vaan saa olla sitten kotikonsteilla touhutessa kovetteen kanssa erittäin tarkka, jos ei mittaa tarkasti niin . Kaippa tämä tänne osastolle kuuluu. Mikähän olisi paras lattiapinnoite tai maali normaaliin autokorjaamo tai talli käyttöön. Chevy SB Kaasari vai Holley Sniper?


RikuK Millaisia maalausvälineitä.

Sitähän hierretään siihen useita kertoja muutaman tunnin välein ja se homma pitää jättää ammattimiehille. Epoksimaalipinta on helppo pitää puhtaana ja vaaleana antaa valoisuutta talliin. Voi sen jättää maalaamattakin mutta parin vuoden päästä pinta on tosi ruma ja . Korundipohjainen, valmiiksi sekoitettu kuivasirote (dry shake) pinnankovetin.


Aine hierotaan betoniin ja se muodostaa siihen todella kovan pinnan ja tämä sama kama myös sitoo pölyn. Tollanen kävely kova pinta kerran auki, antaa vielä kerran kuivua, sit ajetaan aina sirottajalla oikea .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit