Huopakattonaulain

Naulan koko Ø mm, naulan pituus - 45mm, max. HUOPAKATTONAULAIN 19- 45MM119. AWD45U Saatavilla verkkokaupasta.


Edullinen AWD:n kattohuopanaulain niin ammattilaiselle kuin vaativalle harrastajallekin esim. Luotettava ja kilpailukyinen huopakattonaulain.

Ammattilaisille katontekijöille soveltuva MAX CN445R- huopakattonaulain on nopea ja varma naulain, joka ei jumiudu. Raskaaseen työskentelyyn suunniteltu kattonaulain sopii myös tuulensuoja- ja muiden eristelevyjen naulaamiseen. Suuren iskuvoiman ansiosta, voit käyttää kampaprofiloituja nauloja.


Helposti kaikki työkalut verkosta Taloon. Huopakattonaulain sopii käytettävä. Huippulaadukkaat naulaimet ammattilaisille ja remontoijille.


Laadukkaat koneet ja tarvikkeet kiinnittämiseen ja rakentamiseen.

Kätevä ja helppokäyttöinen huopakattonaulain ammattilaiselle. Kompakti ja kevyt (kg) Ergonominen kumipinnoitettu otekahva. Valittavissa kerta- tai sarjalaukaisu. Säädettävä uppoamissyvyys.


Huoltoystävällinen Sopii erittäin hyvin lyhyille nauloille. Runkonaulain syvyydensäädöllä 21° muovisidosnauloille rakennusteollisuuden tarpeisiin. Voimakas ja nopea paineilmanaulain. Naulaimessa yksittäis- tai kosketuslau.


Viimeistelynaulain 2mm 50mm Tamforce. Timco hakasnaulain 18mm 6- 16mm. Kermin naulaus, Tuulensuojan naulaus huopa- ja tuulensuojalevyille. Käyttöalueet: rungot, kansirakenteet ja . Hitto miten hyvä keksintö. Klikkaa tästä lisätietoja tai tutustu kaikkiin ilmoitukseen kategoriassa Kiinnitys ja naulaus.


Tervetuloa Nettivuokrauks.

Hae varaosia rekisterinumerolla. Tuote, Hinta, Varastosaldo.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit