Amarok lavakate

PICK UP TARVIKKEET AMAROKKIIN. Matrix-mallissa kaasujouset. Gladiator voidaan asentaa lavalle joko lavakaarien kanssa tai ilman. Tuhannet varaosat ja muut tuotteet.


Selaa kohteita ja löydä itsellesi Lavakatteet. Tiivisteet lavan ja katteen, sekä hytin ja katteen välissä Aukeava takalasi lämmityksellä ja lukituksella ( avainta ) Sivuilla tummennetut liuk. Amarok Lifestyle - lavakate on valmistettu lasikuituvahvistetusta muovista ja maalattu autosi väriseksi. Se täydentää Amarok -autosi tyyliä ja laajentaa sen kuormausominaisuuksia.


Auton korimalliin integroitu. Lasikuidusta, lasit ja kattokaiteet vakiona. VW AMAROK , FORD RANGER, TOYOTA HILUX, ISUZU D-MAX,NISSAN NAVARA, MITSUBISHI L2PICK-UP malleihin. EGR Lavakaaret ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä.


Integroidut astinlaudat alkuperäisvalmistajalta. Kuten muut tuotteet, ovat myös . Volkswagen Amarok , Autot, Seinäjoki, Tori. DC Highline TDI 132kW 4MOTION OFFROAD.


Lisätietoa Laadukas linextrasin valmistama lavakate takaikkunalla. Moderni ja sporttinen katos on valmistettu vahvistetusta lasikuidusta. Helppo asentaa nopeasti, ei tarvetta reikien tekemiselle. Valkoinen, maalattava korin väriin. Saatavana myös maalattuna korin väriin, kysy hinta sähköpostitse: . Tyylikkäin kate tuo ei varmastikaan ole, mutta työkäyttössä, ainakin minun, nuo luukut on paljon paremmat kuin lasit.


Kaiken kaikkiaan olen ollut katteeseen erittäin tyytyväinen. Todella tukeva ja näppärästi rullattava lavakate. Ei porata mitään reikiä autoon.


Keskuslukitus integroituna auton avaimeen. Pitkän tavaran lasikuituinen kattolaatikko. Lavakate antaa säältä suojattua lisätilaa kuljetustarpeisiin.


Lukitus yhdistettynä auton omaan keskuslukitukseen tekee käytöstä helppoa ja vaivatonta. Autovahinkokeskuksella varastossa olevat vw AMAROK varaosat. Kahden muovikerroksen välissä olevaa metallirunkoa.


Tehtaalla tummennettuja laseja. Hyvännäköistä muovisisustusta. Kaupunkipyörityskin Amarokilla sujuu, mutta rehellisyyden nimissä on sanottava, että ei Amarok kaupungissa parhaimmillaan ole.


Eikä ole tarkoituskaan olla. Automaattista sisävalaistusta. Jo yksistään auton suuret ulkomitat asettavat haasteita. Katso kuvat ja lisätiedot autosta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit