Wacom piirtopöytä kokemuksia

Olen todennäköisesti kallistumassa Wacomiin sen yleisen hyvän maineen ja saamien kehujen vuoksi, mutta siihenpä se valintakyky sitten jääkin, eli ajattelin kysäistä, onko risinglaisilla minkälaisia kokemuksia piirtopöydistä ? Käytätkö ja mihin tarkoituksiin? Onko jotain kunpa olisin tiennyt tämän alusta . Rajala Ambassadorit saivat kolmatta päätehtävää varten käyttöönsä Wacom Intuos Draw S - piirtopöydät. Lue käyttökokemuksista , katso vertailu Wacom Intuos Pro M - piirtopöydän kanssa sekä tsekkaa lopusta .

Nyt on alkanu kiinnostaa uuden piirtopöydän osto vanhan pätkivän trustin halppiksen tilalle. Harkinnassa on ollu wacomin intuos draw ja intuos comic. Piirtopöydän kans työskentely on kuulemma luontevampaa ku saa kynällä vedellä kuten piirtämisessä muutenkin. Kokemuksesta oppineena ostin Wacomin GraphireA6-pöydän ja hintavamman pöydän laatukin nousi roimasti.


Onkos kokemuksia Wacom Bamboo Onesta ? Koska pystyn muokkaamaan töitä esimerkiksi loputtomiin ja tekemään just sillä tyylillä ku huvittaa. Piirrän nykyään melkein suurimmaksi osaksi piirtopöydällä.

Jos oot hommaamassa niin vinkkinä, Wacom tekee kiistatta parhaat. Ikävä kyllä näissä aika lailla hinta = laatu. Saa niitä ihan kelpo piirtopöytiä . Kenelläkään kokemusta tästä? Lähtisi ainakin halvalla. Ja miten tuo eroaa alotuspostauksen Touchista?


Samalla vieno bumb, ja lisää keskustelua piirtopöydistä ! Kun kerran uusi pitää olla, niin wacomilta bamboo. Itse en ole kokeillut, mutta jos on samaa sarjaa kuin graphire aikoinaan, niin on täysi susi verrattuna intuos- sarjaan mutta silti parempi kuin jotkin kiina-merkkiset (targus jne.) Lyhyestä virsi kaunis: positiivisia kokemuksia EI voi hankkia millään . Eli tarkkailun alaisena on tuo wacomin Akoon Intuos3nen, uituttaa vähitellen tuolla hiirellä nylyttäminen. Tulisi fotarikäyttöön,mitenkäs pelittää CS2sen kanssa ? Toimiikon nuo pressure hommat ihan luonnossakin?


Siis esim dodgen tai airbrushin opacity tai jotain? Välimuistissa Pitää siis piirtämisestä, vaikka hänellä onkin vaikea hahmotushäiriö, minkä seurauksena piirrokset ovat vähän noh, epäsymmetrisiä ja asiasta tietämättömän silmissä surkeita. Lisää tuloksia kohteesta hopeinenomena.


Huionin halpa piirtopöytä DWhaastaa kolme kertaa kalliimman Wacomin tarjoamalla samat ominaisuudet halvemmalla.

Lue ammattigraafikon arvostelu. Tämän lisälaitteen ylivoimaisuutta mainostavat siihen tottuneet. Loput lähinnä miettivät onko kalliin piirtopöydän hankinta järkevää. Monet kyselevät vinkkejä kuinka kuvankäsittelyssä voisi säästää aikaa. Tähän ei ole mitään erityisiä taikoja , ainoastaan tapoja tehdä työnkulusta mahdollisimman vaivatonta.


Vie graafinen luovuutesi uudelle tasolle tietokoneeseen liitettävällä piirtopöydällä ! Ei tarvitse olla mikään isoin, hienoin ja kallein, mutta koska haluan rahoilleni vastinetta ja laitteelta kunnon käyttöikää, surkeimmat halpalaitteet voi unohtaa. Itselläni ei ole mitään kokemusta tai ideaa piirtopöydistä tai niiden hinnoista (olen tosin kuullut, että Wacom olisi parempi merkki kuin Trust?), mutta . Tuotekoodi: PTH-451-ENES. Toimitusaika-arvio: 2-työpäivää. Olen aina haaveillut piirtonäytöstä, siitä asti kun ensimmäiset Wacomin Cintiqit tulivat markkinoille.


Saimme Rajala Pro Shopilta käyttöömme viime tehtävää varten Wacomin Intuos Draw Small- piirtopöydät. Minulla on jo entuudestaan Wacomin intuos Pro Small- piirtopöytä , ja se on minulla lähes päivittäisessä käytössä kun editoin kuvia. Kertokaa kommentteihin teidän kokemuksia piirtopöydistä ! Niin siinä lopulta kävi, äiti osti Macin estelyistäni huolimatta.


Ala-astekaverini olivat sentään kertoneet, että Maceistä ei ole mihinkään. Edellisvuoden rautaa täyteen hintaan, mutta äiti päätyi siihen .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit