Verkkolevy teräs

Osa verkkolevyistä on valmistettu Ranskassa osa Suomessa. Toimitusaika 2-arkipäivää. Meiltä perusmallit varastosta, erikoismallit toimitusmyyntinä sekä verkkolevyt teräsjulkisivuihin. Myös ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä valmistetaan verkkolevyjä.


Verkkolevyä on saatavilla teräksisenä, sinkittynä ja alumiinisena. Karanor Oy - Reikälevyjen, lankaverkkojen ja verkkolevyjen maahantuonti.

Valikoimastamme löydät erilaisten lankavahvuuksien, jakovälien ja ulkomittojen yhdistelmiä. Tehtaalta voimme toimittaa verkot myös määrämittaisina sekä reunalangalla. RITILÄT JA ASKELMAT Vantaan varastosta löytyy heti toimitukseen sinkittyä hoitotasoritilää sekä sileällä että hammastetulla pinnalla. Tehdastoimituksena voimme toimittaa määrämittaan ritilöitä eri materiaaleista.


BILBAO VERKKOLEVYT Bilbao verkkolevyjä käytetään pääsääntöisesti rakennuksien julkisivuissa. Tehtaalla on valmiuksia toteuttaa levyt lukuisilla silmämitoilla ja ainevahvuuksilla. Takaisin edelliselle sivulle.


Materiaali vaihtoehdot ovat mm. Teräs , Mitat, mm, Paino.

Edustamamme reikälevyt valmistetaan huolellisesti testatuista materiaaleista. Yleisimmät materiaalit teräslevyinä on ruostumaton teräs (RST) ja haponkestävä teräs (HST) . Tattarisuon teräsvaraston ja koneistamon aukioloajat ovat muuttuneet. Olemme avoinna arkisin kello 8-16. Nakorauta Oy on vanhan ajan rautakauppa, joka palvelee asiakkaitaan aina Ruotsiin asti. Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme ja ota yhteyttä!


Onhan teräs yksi parhaista materiaaleista, kun puhutaan rakentamisesta. Se on pitkäikäistä ja kestävää sekä myös visuaalisesti näyttävää. Mikäli ostoslistasi on jo valmis, seuraava tehtävä on todennäköisesti tarvikkeiden hankkiminen.


Perusmateriaalit ovat teräs ja alumiini. Varastossa myös paljon listan ulkopuolisia . Valittavia silmäkokoja on viisi. Värivaihtoehtoja ovat kaikki RAL-sävyt ja lisäksi 12.


Vakio- mittaiset verkkolevyt. Neliö putkipalkki - Elme Metall Putkipalkit neliöt. Ainesputki koneistamaton teräs 90x60x5mm. Ruostumattomat putket sekä levyt, latta-, pyörö- ja kulmateräkset. Haponkestävät putket sekä levyt, latta-, pyörö- ja kulmateräkset.


Levyt, latat, kulma- ja U-profiilit.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit