Pakurikääpäjauhe kokemuksia

Uusia kasvaimia tai kystia ei ole ilmennyt ja tämä vanhakin poistui. En voi tietää jatkosta, voihan olla, että heti huomenna ilmestyy taas kysta ja kaikki olikin harhaa. Mutta nyt kuitenkin näin.


Mieskin tykkää hiplata taas. En väitä, että näitä kokemuksia voisi monistaa, mutta minulla näin. Minkälaisia kokemuksia teillä on pakurikäävästä? Onko ollut mitään huomattavaa vaikutusta esim.


Netissähän siitä on kirjoituksia. Jätä kommentti omista kokemuksista pakurin käytöstä 16. Kirja on kattava tietopaketti pakurin historiasta niin Suomessa kuin muualla maailmassa ja se kertoo kuinka tunnistat Suomen metsistä pakurin ja miten sitä tulee . Onko kellään pidempiaikaista kokemusta ko. Nyt aamulla kun heräsin, kitalaki oli taas kipeä, ja laitoin pakurikääpäjauhetta aamupalajugurtin sekaan, ja taas sama juttu kipu meni pois välittömästi, vaikutus ei ole pysyvä, mutta voiko olla yleensäkin että vaikuttaa noin?


Olen kyllä kuullut että se on terveellistä ainetta, mutta voiko sillä muka olla välitöntä vaikutusta kipuun, . Tuliko mitään muutosta elämään? Hävisikö väsymys ja sairaudet? Kauanko meni että alkoi vaikuttaa?


Loppuuko vaikutukset heti jos lopettaa käytön? Lahottamisen edetessä pakurikääpä muodostaa elävään puuhun hiilenmustia, pahkamaisia, sienirihmaston aiheuttamia kasvannaisia eli pakureita. Vaikka pakurikääpä on Suomessa elintarvikkeena yhä kielletty, tutkija Panu Halme puolustaa pakurikäävän terveysvaikutuksia. Sitä on käytetty pitkään, mutta sivuvaikutuksia ei ole raportoitu.


Halmetojan mukaan pakurikääpä on turvallinen ihmisille. Toimittajan testaama kupillinen päivässä on hänen mukaansa . Minulta kysytään usein, mikä suomalainen yrtti tai ruoka lämmittää mieltäni eniten. Olen jo vuosia joutunut vastaamaan pakurikääpä ( Inonotus Obliquus). Useimmiten saan kuitenkin vastauksena hämmentyneen tokaisun: ”Mitä, kääpä!


Jokainen tietää, että metsämme ovat täynnä äärimmäisen arvokkaita . Japanissa pakurikääpä on saavuttanut valtavan suosion kosmetiikkatuotteena ihon pigmenttivirheiden korjaamisessa ja ihon eheyttämisessä. Tutkimustulokset näyttävät tukevan ihmisten omakohtaisia kokemuksia , vaikka suuri osa pakuritutkimuksista on tehty in vivo ja in vitro eli eläimillä ja koeputkessa, . Valinnalla halutaan ”nostaa arvostusta perinteisten luonnonlääkkeiden käyttöä kohtaan sekä muistuttaa rohdosten laajasta . Pysyäkseni aiheessa, henkilökohtaisesti en osaa sanoa pakurista syövän hoidossa oikein juuta enkä jaata, koska en yksinkertaisesti tiedä Artikkelin kirjoittaja näytti tietävän, koska jo otsikossa luki että pakurikääpä ei tehoa syöpään. Kellään kokemuksia kyseisestä käävästä? Evira ensin kielsi käytön, mutta joutui sitten vahvan painostuksen edessä myöntymään. Kohuttu luontaistuote pakuri on ollut suomalaisille tuttu jo vuosikymmeniä.


Moni on saanut pakurista voimaa jaksamiseen. Pakurikääpä sisältää biologisesti aktiivisia . Ihmisten henkilökohtaiset kertomukset ja kliiniset tutkimukset ovat tervetulleita muille . Olisin kiinnostunut tietämään lisää pakurista ja siitä haudutettavasta teestä. Minulla on pakuria yllin kyllin metsästä kerättynä ja olen keittänyt.


Sitä on tavattu harvoin myös joissain muissa lehtipuissa, kuten pyökissä, jalavassa tai saarnissa. Muodoltaan epäsäännöllinen, rypylipintainen ja musta, hiiltyneen näköinen pakuri on helppo tunnistaa .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit