Oulun levy ja kalustetyö

Toimipaikkamme on Oulussa Ruskon teollisuus- alueella. Teemme kalusteita vuoden työkokemuksella ja olemme erikoistuneet erityisosaamista ja erityismittoja vaativiin kalusteisiin eli . Jouni Heikkinen -profiilisivulta löydät kattavat osoite- ja yhteystiedot sekä yritykseen että henkilöön liittyen. Oulun Levy- ja Kalustetyö Oy.


Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli -. Lopeta yrityksen seuraaminen Lopeta seuraaminen Lopeta yrityksen seuraaminen.

Tilikauden tulos vuonna. Yhtiön toimialana on massiivipuusta ja levystä valmistettavien kalusteiden valmistus, korjaus ja asennus sekä talonrakennusalan . Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista . Huonekalujen ja kodin kalusteiden korjaus soita ja pyydä tarjous! Yelp on hauska ja helppo tapa löytää, suositella ja jutella siitä, mikä on mahtavaa ja kurjaa kaupungissa Oulu. Takaisin yrityksen tietoihin. Yrityksestä ei löydy vielä Kokemuksia.


Oletko yrityksen edustaja?

Varmista, että yrityksesi asiakaskokemukset näkyvät ja kuuluvat! Один из адресов: Oulu, Pohjois- pohjanmaa,. Nyt nelikymppisenä on mukava laittaa oma liike ja tehdä työtä sydämellä ja asiakasta kuunnellen. Paikka vaihtuu mutta työ jatkuu. Kiitos kaikille jotka auttoivat Hius Huoneen valmistumisessa.


Se on kestävä rakennuslevy, jota on helppo käyttää muun muassa aluslevyinä. VälimuistissaSamankaltaisiaMDF-pienlevy sopii käytettäväksi erilaisissa pien- ja harrasterakentamisen kohteissa, kuten huonekalu- ja sisustuskäytössä. Olemme VTT: n sertifioima märkätila-asentaja. Tilaa remontti ja muista hyödyntää kotitalousvähennys! Näytetään hakutulokset: kalustetyö - Palveluhaun hakutulokset: 0-- Suomen puhelinluettelot.


Yelp merupakan cara yang menyeronokkan dan mudah untuk mencari, mengesyorkan dan bercakap tentang apakah yang hebat dan tidak begitu hebat di Oulu dan tempat lain. Yritys työllistää sesongista riippuen 3-työntekijää. Trimmaus ja valjaspalvelu Onnela. Taivalkosken Lasi ja Levy Ky.


Oulaisten Radio ja Kodinkone Oy. Toimitamme massiivipuu-, viilu-, mdf- ja laminaattiovet mittatilausten mukaan. Mdf-ovet saatavilla maalattuina tai … Siirry kotisivulle.


Hakutulos löytyi yrityksen omien www-sivujen kautta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit