Modernit hirsitalot

Modernit hirsitalot ja puutalot sekä huvilat Honkataloilta. Tutustu mallistoomme ja löydä oma suosikkisi! Moderni hirsitalo tai moderni mökki on tyylikäs ja terveellinen koti. Asumisen laatua parantava moderni omakotitalo rakennetaan hirrestä.


Valitsi sopiva talomalli ja suunnittele sen pohjalta yksilöllinen moderni hirsitalo.

Kotimaassa suunnitellut ja valmistetut talopaketit. Suunnittelemme ja toimitamme sekä hirsitaloja että pilari- palkkitaloja. Ollikainen toteuttaa kaikenlaiset julkiset ja vapaa- ajankohteet.


Lue lisää projektirakentamisesta. Jykevä hirsi taipuu myös uusiin taloihin. Hirttä näkisi mielellään myös talojen sisätiloissa, sillä se tuo lämpöä moderniin sisustukseen.


Monipuolinen ja valoisa koti. Hirsitalo Aalto 1on tilava, rehti ja selkeä vapaa-ajan asunto.

Rentouden tyyssija, paikka, jossa voit rauhoittua. Modernia Edullista Kaunista Mukavaa Ekologista. Moderni arkkitehtuuri: Modernismilla tarkoitetaan useita rakennustyylejä, joissa pääosassa on muodon yksinkertaistaminen ja koristeiden karttaminen. Tervetuloa tutkitusti tyytyväisimpien hirsitalorakentajien joukkoon! Toteutamme unelmiesi hirsikodin tai loma-asunnon.


Myös aidosti muuttovalmiina. Timber-hirren talomallistoihin kuuluvat Moderni -talomallisto, Classic-talomallisto sekä Omatoimirakentajille SeinäJoonas. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.


Muista mainita, mistä rakennuksistamme olet kiinostunut. Glass House -talomallisto syntyi intohimostamme modernia arkkitehtuuria ja hirsirakentamista kohtaan. Perinteinen vai moderni ? Kimara on muunneltava sisältä ja ulkoa. Valitse tyyliksi perinteinen Classic tai modernimpi Future. Käsinveistetyt hirsitalot ja -saunat sukupolven kokemuksella.


Teetä meillä toiveidesi hirsitalo , jonka uniikki tunnelma kestää sukupolvelta toiselle. Yhteistyönä asiakkaan tarpeeseen luotu, tontin olosuhteet ja asumistarpeet huomioiva yksilöllinen moderni hirsitalo tai puutalo, huvila, .

Meiltä saat asiakaskohtaista palvelua. Kotimaiset passiivihirsitalot ja laadukkaat kotimaiset hirsitalot , hirsimökit ja hirsihuvilat. Passiivihirsitaloratkaisut vapaa-ajan asumiseen ja omakotitaloihin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit