Korujen teko tarvikkeet

Iso valikoima erilaisia helmiä ja muita korujen tekemiseen liittyviä tarvikkeita. Kumihimo ohje - nauhasta spiraali. Lähetämme PDF-muodossa ilmaiseksi.


Klikkaa facebook-kuvaketta ja pääset suoraan Omakoru -maailmaan. Design, keskustelu ja tiedotus yhdellä kertaa!

Sieltä löydät inspiraatiota omiin töihisi. Jos haluat kuvan työstäsi facebook-sivullemme, ota yhteyttä. Laaja valikoima helmiä, korunosia , askartelutarvikkeita ja.


Tämän ovat huomanneet myös turkulaisen koruja ja korutarvikkeita myyvän Blingin yrittäjä Marika Seppä ja HelmiKuu designin Mimmi Fabricius. Naiset hurahtivat muutama vuosi sitten koruihin. Moni sanoo, että korujen tekeminen on niin ihanaa, kun voi heittää aivot narikkaan ja vain tehdä.


DREAMBEADS- jääprinsessan korut 1€ Löytyy varastosta.

FUNLOOM- rannekorujen tekopakkaus € € Loppu verkkokaupan varastosta. Tutustu COLOR KIDS -valikoimaan, niin voit tehdä omia koruja pehmotarroista, kimalleliimasta, helmistä, strasseista ja kankaasta. Ohjeita saa käyttää opetustarkoitukseen. Ohjemateriaalia ei saa muokata. Kaupallinen käyttö kielletty.


Selaa ohjeita: Uusimmat ohjeet. Valoperhonen TYÖOHJE (pdf)! Helmikauppa Helmimaailma - Helmet ja tarvikkeet korujen valmistamiseen. Nyt uutuutena DIY tarvikepakkaukset!


Osiossa myös korunteon perustarvikkeita pieninä erinä. Kaikki tämän osuuden tuotteet voidaan lähettää kirjepakettina, jolloin maksat postimaksua vain euroa! Jos korujen teko on käynyt mielessä, muttet ole vielä tohtinut yrittää, nappaa tästä vinkit talteen ja vietä hauska askarteluhetki tai aloita kokonaan uusi harrastus! Tarvitsette vain muutamia perustarvikkeita , jotka itse kävin korjaamassa talteen Helsingissä Yrjönkadulla sijaitsevasta Sinellistä:.


Blingi on täynnä helmiä, ihania ideoita ja iloista palvelua! Koruveivit porakoneeseen.

Meillä hyllyt notkuvat koruvalmistustarvikkeita, ja palvelusta vastaa hymyilevä henkilökunta. Mielestämme koruvalmistuksen tulee olla helppoa ja hauskaa. Haluammekin tarjota sinulle valtavan valikoiman mitä . Make It Real - korusetti, galaksi. Sisältää tarvikkeet usean korun tekoon.


Tee itsellesi upeita kaula- ja rannekoruja. Tietäisikö joku osoitetta sivuille joissa olisi erilaisia korujen teko -ohjeita? Nyt iski vimma ruveta itse kokeilemaan lähinnä hopeisia korvakoruja, miksei rannekorujakin. Näillä taidoilla tarkoitus olisi lähinnä kokeilla tehdä muutamat itselle mieluisat viritelmät.


Mutta miten, kertokaahan omia kokemuksia ja vinkkejä. Ja mistä tarvikkeet ja välineet? Mitä kaikkia välineitä tarvitsisi, . Make Beach Stone Necklaces – Gift Idea for Guys and Gals. Itse tehdyt korut – ota löydöt talteen Pinterestissä.


Pakettiin kuuluu kuvassa näkyvät kolme eri lajitelmaa helmiä, TopModel boxi jossa on erilaisia helmiä sekä kaksi rullaa läpinäkyvää nauhaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit