Kastor sähkökiuas vastus

Tutustu ja tilaa netistä! Harvia-sähkökiukaisiin tarkoitetut vastukset ovat aika tehokkaita ja ne pysyvät voimassa sangen pitkän aikaa. Jos huomaat, että sähkökiukaasi ei enää toimi, niin se ei välttämättä tarkoita sitä, että kiuas on heitettävä heti pois.


Se voi olla ihan pienestä kiinni, esimerkiksi vastukset paloivat pois. Tässä tapauksessa vastukset. SÄHKÖKIUKAAN KÄYTTÖOHJE.

Täytä kivitila aina yläreunan tasalle. Kivimäärään voit vaikuttaa harventamalla ladontaa. Onko kenelläkään kokemusta minkälainen työmaa on mahdollisesti edessä?


Vaivattomasti kaikki LVI-tuotteet netistä! FI kastor kiuas varaosat tuo edulliset tarjoukset suoraan kotiin! Erittäin laadukas kiuas , jossa on iso kivitila.


Kiukaassa Kastorin kehittämä tehokas AFS–ilmankiertojärjestelmä, joka tasaa saunan lämpötilaeroja. Kiukaan iso kivitila takaa pitkät ja pehmeät löylyt.

Laadukkaat raaka-aineet ja kiukaan takaseinään kiinnitetyt vastukset tekevät kiukaasta erittäin kestävän. Olis mukava kuulla jos jollain ois kokemuksia KASTOR INFERNO II tai KASTOR INFERNO SUPER malleista. Kiuas on mielenkiintoinen juuri lupausten vuoksi, AFS ilman kierto ja pehmeät löylyt, ei grillifiilistä ja kiukaaseen mahtuu suuri kivimäärä. Ei löytynyt kiuasta jossa vastukset olisivat irti kivistä. Määrä: Lisää ostoskoriin.


Minun mielestä ei kuitenkaan ole tärkeää kuinka nopeasti saunan ilma lämpiää. Jos laittaa ylitehoisen kiukaan saunaan, niin toki se saunan ilma tulee nopeasti lämpimäksi. Koska kivien lämpiäminen kestää kolme kertaa pidenpään kuin ilman niin ylitehoinen kiuas.


Siellä mahtaa olla kolme vastusta joista yksi tai kaksi pimeänä. Meillä samanlaista ongelmaa Kastor merkkisessä kiukaassa. Kannattaa ottaa kiukaasta kivet (sähkökiukaassahan kivet pitää olla todella ilmavasti kiukaassa) pois ja tutkia todella tarkkaan vastuksien kunto.


Luulisin kuvauksesi perusteella, että vastus on mennyt. Helo saunatonttu muhimisvastus 260W . Vastuksien pintahan tulisi olla aika sileä. LV-varaajien Hato, Metro, Nibe, Helo sähkökiukaiden huolto, tarvike ja varaosamyynti.


Huoltokaari on edustamiemme tuotemerkkien maahantuojien valtuuttama huolto ja tarvikemyyntiä harjoittava yritys. Täältä löydät tärkeää ja hyödyllistä tietoa saunahuollosta, saunan turvallisuudesta ja saunan energiankulutuksesta.

Luettuasi sivun ymmärrät miksi sauna on tärkeä säännöllisesti huoltaa. Hyvä kiuas on joka saunan sydän ja hyvien löylyjen edellytys. Mieleisesi sähkö- tai puukiuas tuo myös persoonallisuutta ja upeaa ilmettä saunaasi.


Valikoimastamme löydät puu- ja sähkökiukaat eri väreissä, tyyleissä, tehoissa, koossa ja malleissa, vesisäiliöllä tai ilman. Meiltä löydät myös kiuaskivet sekä lisätarvikkeet .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit