Betonijäte vastaanotto

Betoni- ja tiilijätteen vastaanotto. Rudus vastaanottaa betonijätettä sekä tiilijätettä kierrätyksen toimipisteissä ympäri Suomea. Erittäin suuret, vaikeasti rikottavat tai varastoitavat betonielementit. Topilassa vastaanotetaan suurkuormia betonia sekä tiiltä seuraavan luokittelun mukaan. Circulation Oy on aloittanut nyt myös auraus- ja pihalumien vastaanoton.


Tampere, Rusko (myös yksityishenkilöiden jätteiden vastaanotto , lue lisää). Muina aikoina sopimuksen mukaan. Emme ota yksityishenkilöiden jätteitä vastaan Myllypurossa. Tiili- ja betonijätteet sekä maa- ja kiviainekset kannattaa lajitella erikseen muusta rakennusjätteestä.


Niillä on halvempi vastaanottohinta. Tarastenjärven ja Koukkujärven jätekeskuksissa. Isojen määrien vastaanotosta on sovittava etukäteen. Kuorma-auto 3-aks, per kuorma ALV 15t. Kuorman mukana on toimitettava Jätelain mukainen siirtoasiakirja.


Murskeesta ei peritä punnitusmaksua. Isommista eristä annamme mielellämme tarjouksen. Osa rakentamisessa​​​ ja remonto​​innissa syntyvästä jätteestä on vaarallista jätettä. Lue lisää vaarallisesta jätteestä. Lajittele asbesti ja painekyllästetty puu aina erikseen.


Maksut koskevat kaikkia traktorin peräkärryllä, kuorma-autolla tai vaihtolavoilla tuotavia punnittavia kuormia. Kaikista kuormista peritään vähimmäishinta kg mukaan. Asiakkaan tulee toimittaa jätekuorman mukana lakisääteisesti vaadittavat . Keräyspaperi , lasipakkaukset, metalli ja kartonki, €. Kempeleen Jätekuljetus vastaanottaa jätteitä osoitteessa Ekohaka 7. Palvelumme on tällä alueella ainoa laatuaan, eikä asiakkaan tarvitse kyyditä jätteitä kuten esim.


Pilaantuneet maa-ainekset, hiekan- ja rasvanerotuskaivojen lietteet, lasijäte sekä kivi- ja betonijäte käsitellään paikanpäällä. Vestian keräämästä jätteestä kaikkiaan hyödynnetään noin prosenttia. Teollisuuden raaka-aineina hyödynnetään metalli-, kartonki-, paperi- ja posliinijäte sekä sähkö- ja elektroniikkaromusta . Ekokemin käsittelykeskuksissa tehtävään koulutettu henkilöstö noudattaa yrityksen yleistä toimintamallia jätteen vastaanotossa. Myös alueella toimivilta alihankkijan edustajilta edellytetään perehdytys alueella toimimiseen . ASFALTTIJÄTTEEN VASTAANOTTO. Ei saa sisältää maa-ainesta, kiviä, puuta tai muita haitallisia aineita.


Asfalttijäte, joka saa sisältää metallia. BETONIJÄTE 5M - VASTAANOTTO. Suurimman yksittäisen kappaleen pituus max. Purkujäte, alv , alv. Erikoiskappaleet, 40 556.


Kannot (kokonaiset), 50 600. Käsitelty puu (maalattu), 30 368. A= vastaanotto Akaan jäteasemalla, L = vastaanotto Loimaan jäteasemalla, S= vastaanotto Sastamalan jäteasemalla.


K= vastaanotto Kiimassuon Jätekeskuksessa, H= vastaanotto Hallavaaran Jätekeskuksessa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit