Abloy älylukko

Sopii ulko-oviin niin kotona kuin vapaa-ajan asunnossakin. Kodin lukitus on astunut uudelle aikakaudelle. SENTO -avainjärjestelmän kestävä rakenne ja patentoitu AWS-mekanismi (Anti-Wear-System) takaavat lukoille pitkän käyttöiän sekä täsmällisenä säilyvän käyttötuntuntuman.


Kadonneen kulkutunnisteen voi poistaa käytöstä heti, jos tarve tulee. Helppo ohjelmointi sujuu ääniopastetusti suomeksi, ruotsiksi, englanniksi tai venäjäksi. Pakkaus sisältää ohjainyksiköt, abloy -lukkorungon ( onefit-koko), .

Uuden ajan älylukko kotien ulko-ovien helppoon lukintaan. Lukon voi avata koodilla, kulkutunnisteella tai lisävarusteena ostettavalla kaukoavaimella. Voit luoda myös h voimassa olevan tilapäisen koodin.


Sisältää myös täyden PC:llä . Kyllä olisi meidän mummot ja papat ihmeissään kun tämän näkisivät ja kokisivat. Siis puhuvan ulko-oven ja avaimettoman oven lukon aukaisun. Abloy tuo Suomeen avaimettoman älylukon.


Sisään pääsee joko pin-koodilla, kulkutunnisteella tai kaukoavaimella.

Mikäli tunniste katoaa, sen voi poistaa käytöstä ja . Koska jokainen koti on asukkaidensa näköinen, on myös lukitusratkaisujen taivuttava yksilöllisten tarpeiden mukaan. ABLOY - merkki turvallisuudesta. Yale- älylukon ansiosta perheelläsi on valittavana neljä erilaista tapaa avata kotiovi: pääsykoodilla, kaukoavaimella, älypuhelimella ja . Kun jokaisella perheenjäsenellä on oma kulkutunnisteensa, turvallisuus lisääntyy: esimerkiksi lapsilta voi estää pääsyn varastoon tai työtilaan. Jos lapsi – tai aikuinen . Abloyn myyntipäällikkö Anssi Liski kertoo. Järjestelmä on ensiesittelyssä Jyväskylän . Yale Doorman - älylukko on nyt etäohjattava, kun . Sisämitat: (kxl) 290x64mm, syvyys painikkeen kanssa 94mm, ilman painiketta 37mm.


Huomioitavaa että sisäyksikön leveys on mm. Ei kuulu tämän myymälän valikoimaan. Lukon pinta on UV- suojattu ja se kestää pitkäaikaista altistusta auringolle ja kosteudelle. Näkemykset älylukkojen turvallisuudesta suhteessa mekaanisiin vaihtelevat.


Matkapuhelimella toimiviin lukkoihin liittyy paljon turvallisuusuhkia, joita ei vielä tiedostetakaan, Sundman sanoo. Tv:stä tuttu Yalen uusi älylukko Doorman on saapunut myymälöihimme.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit