Suklaaputous käyttöohje

Suklaaputous on erittäin helppokäyttöinen! Sulata suklaa esimerkiksi vesihauteessa. Kuumenna putous ensin kuumennusteholla. Lisää suklaa ja käynnistä kone.


Jos suklaa ei muodosta putousta, niin kaada joukkoon . Pane paloiteltu suklaa ja kerma kattilaan. Anna suklaan sulaa miedolla lämmöllä silloin tällöin sekoittaen. Esilämmitä suklaaputouskone käyttöohjeiden mukaan. Kaada suklaaseos altaaseen ja noudata koneen ohjeita.


Nauti hedelmiä ja karkkeja suklaaseen dipaten. Halutessasi voit kaataa suklaaseoksen fonduepataan . Yhdistele sulaan suklaaseen mielesi mukaan marjoja, hedelmiä ja makeis. Meiltä löydät tarvitsemasi käyttöohjeet ja käyttöoppaat. Valkosuklaan voi värjätä myös suklaavärillä, jolloin saat varmasti persoonallisen, vaikka sisustuksen väreihin sopivan suklaaputouksen. Laitteen pohjassa on säädettävät jalat, joilla säädetään laite pysymään pystyssä tasaisesti.


Suositeltava määrä suklaata kerralla on 9grammaa, jolloin putous valuu . Meillä oli eilen lapsen synttäreinä lähinnä huvin vuoksi tuo suklaaputous käytössä. Ihan hauskan näköinen ja kaikki kovasti kyselivät (ennen käyttöönottoa ), että mikä tuo on. Sanoin vain, että kohta näette.


Yritin nimittäin saada lapset pois läheltä ja näyttää lähinnä aikuisille, mikä juttu on, muuten olisi tullut . Pora-osa on ihan perusporanterän näköinen, mutta suurempi osa, jonka . Koristeluja en laittanut tosimielellä testikakkuun, lähinnä täytteitä testaillaan ja tuota kerma- suklaaputous -systeemiä. Kysymys on että sulatetaanko suklaa ennen koneeseen laittoa vai sulattaako kone suklaan ja kuinka paljon siihen voi kerralla laittaa suklaata. Laadukkaat kotikäyttöön tarkoitetut suklaalähteet ja sukilaaputoukset eri kokoisiin juhliisi.


Herkullinen suklaanautinto juhlien keskipisteenä ja jälkiruokana. Dippaa hedelmiä, marjoja, vaahtokarkkeja tai mitä itse haluat. Osta maahantuojan verkkokaupasta. SU KLAAPUTOUKSEN KÄYTTÖOHJEET.


Jotta suklaaputous toimisi oikeinl moottorikotelo on sijoitettava tasaiselle ja vakaalle alustalle. Aseta torni keskelle suklaaputouksen kulhoa ja varmista, . Laitteessa on erilliset lämmitys ja valutusasetukset ja sen 190W teho riittää pitämään suklaan notkean juoksevana. Kolmetasoinen ruostumattomasta teräksestä tehty torni ja spriraali on helppo irrottaa . Hakusanat: suklaaputous ohje suklaaputouksen käyttöohje suklaaputous . Halpakopioiden toiminnasta ei ole koskaan takuuta, tämä laite toimii varmasti juhlienne alusta . Vuokrattava putous on ns.


Aiheeseen suklaaputous käyttöohje liittyvät haut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit